Egy kiló arannyal díszített, limitált  Apple-kollekciót dobtak piacra

Egy kiló arannyal díszített, limitált  Apple-kollekciót dobtak piacra

A luxuscikkeket forgalmazó Caviar bemutatta a 2021-es különleges Apple-kollekcióját, amelyből idén sem spóroltak ki semmit.

Idén háromféle iPad Pro és kétféle iPhone 12 Próból választhat az, aki szívesen fizetne jócskán többet a limitált darabokért. Az eredeti ár többszöröséért kínált termékek különlegességét az okozza, hogy a cég jócskán megtömte arannyal a készülékeket:

minden példányon egy kilogramm, 18 karátos arany található.

A tekintélyes mennyiséget a cég úgy vitte fel az eszközökre, hogy a megszokott Apple-logó helyét egy egész aranyalmafára cserélte. Ezen kívül az eszközök hátoldalán az Apple volt és jelenlegi vezetője is felkerült a hátlapra: Tim Cook és Steve Jobs gondolatai szerepelnek rajta.

A limitált kollekció legolcsóbb darabja is közel kétmillió forintba kerül, de a legdrágább kiszerelés a Grand Apple, ami egy 11-es iPad Pró: utóbbin az egy kiló arany mellé felkerült 81 gyémántdarabka is.

Forintra átszámítva mindezért 55 milliót kell fizetnie az új tulajdonosnak.

Caviar

A Caviar összesen 99 darabot gyártott, és egyedül a gyártótól igényelhetjük a nekünk tetsző készüléket. Kiemelendő, hogy az Apple-termékek belsejében semmilyen változás nem történt, csupán a külsejét pofozta ki a Caviar.


A figyelmetekbe ajánljuk