Wonder Woman Batman GIF by HBO Max

Zack Snyder egy egész trilógiát tervezett a Justice League-ből

Elárulta, miről szólt volna a két folytatás, ha elkészülhetett volna.

A hétvégén felkerült az HBO Max és az HBO GO szolgáltatásokra szerte a világon a 2017-es Justice League némileg újraforgatott és teljesen újravágott 4 órás rendezői verziója. Zack Snyder ugyanis rajongói nyomásra kapott még egy esélyt, hogy befejezze filmjét, amit családi tragédia miatt volt kénytelen otthagyni.

www.youtube.com

Zack Snyder's Justice League | Official Trailer | HBO Max

Zack Snyder igencsak hosszú távra tervezett anno, amikor először kinevezték a Justice League rendezőjének. Egy egész trilógia storyboardját kidolgozta, amit hamarosan kiállítanak egy rendezvényen Dallasban. Egy interjúban most szerencsénkre elárulta Snyder, hogy miről szólt volna a két folytatása, így nem kell Amerikáig utaznunk, ha nagyon kíváncsiak vagyunk.

A második gyakorlatilag a Föld eleséséről szólt volna a Darkseid elleni harcban. Aztán pedig arról, hogy az posztapokaliptikus világunkban Flash, Cyborg és Bruce visszaküldik előbbit az időben, hogy megakadályozza Lois halálát, ami felemésztette Supermant.

Szóval először megkaptuk volna a bolygónk pusztulását, majd azt azt követő káoszban kaptunk volna a folytatásban egy időutazós kalandot.

A harmadik film meg aztán arról szólt volna, hogy mindenki egyesíti az erejét a Földön, hogy legyőzzék Darkseidet. Egy hatalmas, Gyűrűk ura-szerű csatafilm lett volna.

(Forrás: A.V. Club)