Miért bérelnénk pusztán egy nyaralót, ha egy egész hegyet is kaphatunk hozzá?

Egy japán turisztikai társaság kezdte el bérelni azt az apartmant, ami egy privát heggyel is rendelkezik. A King Tourism Japan által kiadott YAMA Mountain Mountain idén augusztustól várja a turistákat, a japán Kijusuban.

king-tourism-japan.localinfo.jp

A hegy melletti szálláshely rusztikus stílussal, tágas, nyitott konyhával, skandináv bútorokkal, kandallóval ellátott nappalival, két hálószobával és egy nyitott, fából készült bárpulttal rendelkezik

king-tourism-japan.localinfo.jp

A kilátás gyönyörű, és a legjobb, hogy nem kell aggódni, hogy mások megzavarják a pihenést, mivel a hegyen ez az egyetlen vendégház, így biztosan zavartalanul kapcsolódhatunk ki. A ház viszont csak egy éjszakára bérelhető, így ennyi idő alatt kell kihasználni a függőággyal, grillezővel, szabadtéri pezsgőfürdővel rendelkező helyet.

king-tourism-japan.localinfo.jp

Ha mégis barangolni lenne kedvünk, akkor se maradunk látnivaló nélkül, hiszen a vendégháztól csupán 15 percre van az óceán, illetve bőven akad természeti látnivaló a körzetben lévő hegyekben.

king-tourism-japan.localinfo.jp

Ugyan a képen látható pezsgőfürdő egyszemélyes, de akár 10 fő is kibérelheti az apartmant. Az ár a vendégek számától függ, de 754 dollárért már eltölthetünk benne egy éjszakát.

Érdemes a videót is megtekinteni a szállásról:

www.youtube.com

【Rental Mountainプロモーション動画】ver.1 山貸し切ってキャンプしちゃおう編

(Insider)