Ami pedig a gyártást illeti, a sorozat mögött a The Crownt tető alá hozó csapat fog dolgozni.


A Disney tulajdonban levő FX csatorna főnöke elárulta, hogy előrehaladott tárgyalások folynak egy The Rolling Stonesról szóló minisorozatról. A két évados széria a rockbanda fénykorát fogja bemutatni egészen 1972-ig, amikor olyan lemezeket adtak ki egymás után, mint Their Satanic Majesties Request, Beggars Banquet, Let It Bleed, Sticky Fingers és az Exile on Main Street.

www.youtube.com

The Rolling Stones - Sympathy For The Devil (Official Video) [4K]

Ez lesz egyébként az első alkalom, hogy a banda engedélyt adott, hogy mozgóképen dolgozzák fel életüket. Ami pedig a sorozat forgatókönyvíróját illeti, valószínűleg megtalálták a tökéletes embert hozzá. Nick Hornby brit regényíró fog felelni a sorozat történetéért, akinek olyan klassz irodalmi műveket köszönhetünk, mint a Pop, csajok, satöbbi, az Egy fiúról, vagy éppen a Fociláz.

www.youtube.com

Brooklyn magyar feliratos előzetes

Ugyanakkor a mozgókép világában se ismeretlen, mi több, forgatókönyvíróként kétszeres Oscar-jelölt az Egy lányról és Brooklyn című filmjének köszönhetően. A produceri munkálatokat pedig a Netflix The Crownját is gyártó Left Bank Pictures látja majd el – írja a Deadline.