Vadonatúj étlappal és valódi hazai ízekkel várja vendégeit a Párisi Passage étterem. Minőségi magyar alapanyagokkal, letisztult tálalással és gondosan összeválogatott menüsorral készül az étterem a tavaszi időszakra, mindezt a több mint harminc éves szakmai tudással rendelkező Lutz Lajos executive chef vezetésével.
Az új étlapot nagy odafigyeléssel állította össze Lutz Lajos és csapata, a következő szezon tematikája elsősorban az ikonikus magyar fogásokra épül, többek között ropogós kacsacomb, bélszín Budapest módra, almás rétes és az igazi diós palacsinta is elérhető az étterem kínálatában.
Büszkék vagyunk arra, hogy a lehető legtöbb alapanyagot hazai termelőktől szerezzük be: a balatoni sajt és túró, a mangalica és a tanyasi csirke, valamint minden itthon elérhető zöldség magyar tájakról érkezik. Fontos, hogy a pékáru is a mi konyhánkban készül, ugyanolyan figyelemmel sütjük a házi brióst, mint például a pogácsát
– mondta el Lutz Lajos.
A megújult étlap fogásai már elérhetők az étterem kínálatában.
A Hamu és Gyémánt tavasz lapszámában eláruljuk a Párisi Passage három ikonikus fogásának receptjét.