A CBS All Accesst fogja majd váltani, gyakorlatilag annak a bővített, átnevezett verziója lesz.


2014-ben indul a CBS All Access, ami a CBS csatorna kínálata mellett sportközvetítéseket és egyéb, a csatorna hálozatába tartozó műsort kínált feliratkozóinak. 2019-ben aztán összeolvadt a CBS és a Viacom, ennek következtében pedig prioritássá vált a streaming.

Most a ViacomCBS bejelentette, hogy nyugdíjaztatják a CBS All Accesst, helyét viszont átveszi a Paramount Plus, ami elődje kínálata mellett Viacom kötelékébe tartozó csatornák tartalmai is elérhetővé válnak. Ez a Nickelodeont, az MTV-t, a BET-t és a Comedy Centralt jelenti. Emellett pedig várhatóan számtalan filmet is kínál majd a Paramount stúdió katalógusából.

Március 4-én váltja majd elődjét, aminek 9 milliós feliratkozóbázisát bővítené. Egyelőre ugyanakkor csak az Egyesült Államokban és Dél-Amerikában lesz elérhető. Február 24-én lebonyolításra kerül majd online formában a részvényeseknek szánt prezentáció, ahol a 2020-as év pénzügyi eredményei mellett majd az új streamingplatformot is bemutatják.

Várhatóan vetélytársaihoz hasonlóan saját tartalmakat is gyárt majd egyenesen streamingre a jövőben, így akkor majd számíthatunk új címek bejelentésére is. Emellett persze tovább folytatódnak valószínűleg a CBS All Access saját gyártású sorozatai majd a rebrandingelt platformon, mint például a Star Trek-sorozatok.

(Forrás: Variety)