Márciusban két rendkívül sikeres sorozat is debütált a Netflixen, de vajon áprilisban mivel rukkol elő a streamingszolgáltató?


Erős volt a március a Netflixen. A hónap elején bemutatták a Guy Ritchie-féle Úriembereket, amely a rendező 2019-es, azonos című filmje alapján készült. Március második fele pedig elsősorban egy kínai sci-fi-sorozat, A 3-test-probléma debütálásától volt hangos.

Lássuk, mi várható áprilisban!

Ez is érdekelhet: Mi az a háromtest-probléma?

Ripley (április 4.)

He's a liar. It's his profession. Andrew Scott stars as Tom Ripley in the new limited series Ripley, only on Netflix April 4, 2024.

Ripley | Official Trailer | Netflix

Ismerősnek tűnhet a cím, nem véletlenül. A minisorozat Patricia Highsmith 1955-ben megjelent regényén, A tehetséges Mr. Ripley-n alapszik, csakúgy, mint az azonos című, 1999-ben megjelent Matt Damon-féle film, vagy az 1960-as, Alain Delon által fémjelzett változat. Nagy kérdés, hogy mit tud hozzáadni a történethez ez az új feldolgozás, az azonban biztos, hogy neves színészeket, például Andrew Scottot vagy Dakota Fanninget láthatjuk a fontosabb szerepekben.

Paraziták: A szürkeség (április 5.)

When unidentified parasites violently take over human hosts and gain power, humanity must rise to combat the growing threat.

Parasyte: The Grey | Official Trailer | Netflix

Nagy várakozások előzik meg ezt a dél-koreai horrorsorozatot, egyik alkotója ugyanis az a Sang-ho Yeon, aki a Vonat Busanba: Zombi expressz című 2016-os alkotásával új életet lehelt a zombifilmek műfajába. A történet szerint túlélők egy csoportja háborút vív egy ismeretlen parazitafaj ellen, amely átvette az irányítást az emberiség egy jelentős része felett. A sorozat egy népszerű japán manga alapján készült.

Antracit (április 10.)

An old case is wrenched open when a reporter goes missing, leading his web sleuth daughter to a small mountain town haunted ...

Anthracite - Official Trailer [English] | Netflix

A hónap közepén érkező francia krimisorozatról egyelőre nem sokat tudni, de a rövid cselekményleírás joggal csigázza fel az érdeklődésünket. A sztori szerint újra megnyitnak egy bűnügyet, miután eltűnik a riporter, aki korábban felgöngyölítette azt. Az újságíró lányára marad a feladat, hogy megkeresse édesanyját, nyomozása azonban egy rejtélyes hegyi szekta karmai közé vezeti őt.

Ezt is figyelmedbe ajánljuk: Brutális mennyiségű időt töltünk a Netflixen

Szent Iván éjszakája (április 11.)

Dreams, hopes, betrayal and – hopefully – forgiveness. In other words: a pretty typical Midsummer! The new mini series ...

Midsummer Night: Limited Series | Official clip | Netflix

A norvég minisorozat egy családról szól, amely összegyűlik, hogy megünnepelje Szent Iván éjszakáját. Az ártalmatlan szórakozás azonban rövidesen drámai eseményekbe torkollik, amikor napvilágra kerül néhány gondosan őrzött titok.

Brigantik (április 23.)

In the 19th century, when the southern lands of Italy are bandit territory, Filomena escapes her wealthy but sad life to lead a risky ...

Brigands: The Quest for Gold - Official Trailer | Netflix

A Brigantik a 19. századi Itáliába repít el bennünket. A történet középpontjában egy átlagos feleség, Filomena áll, aki egy nap hátrahagyni kényszerül addig megszokott életét. Az ország déli részébe menekül, hamarosan pedig egy banditákból álló brigád élén találja magát.