A Netflix áprilisban sem lassít, ennek apropóján pedig 6 olyan sorozatot mutatunk be, ami e hónapban debütál a streaming-szolgáltató műsorában.

Beef (2023.04.06.)

Revenge is best served raw. Watch the official trailer for BEEF, an upcoming Netflix series starring Steven Yeun and Ali Wong.

BEEF | Official Trailer | Netflix

Steven Yeun és Ali Wong a Beef című sorozat főszereplői, akik két idegent alakítanak. A páros tagjai egy komoly viszályba sodródnak, miután egy kellemetlen közúti balhé során egymásnak feszültek.

Ahogy egyre mélyül Danny és Amy konfliktusa, életük vicces módon teljesen a feje tetejére áll.

Transatlantic (2023.04.07.)

Two Americans and their allies form a scrappy rescue operation in 1940 Marseilles to help artists, writers and other refugees ...

Transatlantic | Official Trailer | Netflix

Gillian Jacobs a Love című – sokak szerint alulértékelt – romantikus vígjátéksorozat után a hamarosan megjelenő Transatlantic nevű drámában tér vissza a Netflixre.

A sztori az 1940-es években játszódik, és Varian Fry, Mary Jayne Gold és a Vészhelyzeti Mentőbizottság igaz történetét meséli el. Ők voltak felelősek azért, hogy több mint 2000 embernek segítettek elmenekülni a megszállt Franciaországból.

Ez is érdekelhet: 5 Netflix-sorozat, amit egy hétvége alatt le tudsz darálni

Florida Man (2023.04.23.)

Under the sun. Under the gun. Discover the mystery behind the meme in FLORIDA MAN, a new Netflix limited series from creator ...

Florida Man | Official Trailer | Netflix

A Netflix végre műsorára tűzi ezt az évek óta várt és halogatott limitált sorozatot. A Florida Man főszereplője Edgar Ramirez egy nehéz sorsú ex-zsarut alakít, aki visszatér a címadó államba azzal a feladattal, hogy felkutassa a maffiózó barátnőjét.

Az egyszerűnek tűnő küldetés azonban sokkal bonyolultabb, mint azt bárki gondolná!

A diplomata (2023.04.20.)

Netflix

Az Emmy-díjra jelölt és Golden Globe-díjas Keri Russell végre felbukkan a Netflixen is!

A diplomata című sorozat középpontjában a politika és a nemzetbiztonság tétekkel és nehézségekkel teli világa áll, és ezt csak tovább fokozza egy nemzetközi válság, ami a bolygó jövőjét fenyegeti.

Firefly Lane 2. évad 2. felvonás (2023.04.27.)

For Kate and Tully, no obstacle is too big when it comes to their lifelong friendship. But is there one mistake that could tear them ...

Firefly Lane: Season 2 Part 2 | Official Trailer | Netflix

Bármennyire is keserédes, a Firefly Lane április 27-én véget ér a 2. évad 2. részének megjelenésével.

Bár a második évad utolsó epizódjait júniusban tervezték megjelentetni, azonban a Netflix előrébb hozta a premiert áprilisra, így a rajongók előbb láthatják Kate és Tully történetének lezárását.

Sweet Tooth: Az agancsos fiú (2023.04.27.)

From executive producers Robert Downey Jr. and Susan Downey comes season 2 of the hit series SWEET TOOTH. Season 2 ...

Sweet Tooth Season 2 | Official Teaser Trailer | Netflix

Miután 2021 júniusában debütált a Netflixen, a Sweet Tooth április 27-én végre visszatér a 2. évaddal. Majdnem két év telt el azóta, hogy a nézők utoljára találkozhattak Tommyval, Gusszal és a főszereplők barátaival, illetve ellenségeivel.

A sorozatnak rengeteg rajongója van világszerte, a filmes szakemberek szerint pedig amikor a következő, nyolc epizódból álló etap megjelenik, a Sweet Tooth biztosan a Netflix top 10 csúcsára szökik majd.

Forrás: Netflix Life