Sweet Tooth.
Netflix

6 sorozat, amit áprilisban mutatnak be a Netflixen

A Netflix áprilisban sem lassít, ennek apropóján pedig 6 olyan sorozatot mutatunk be, ami e hónapban debütál a streaming-szolgáltató műsorában.


Beef (2023.04.06.)

Steven Yeun és Ali Wong a Beef című sorozat főszereplői, akik két idegent alakítanak. A páros tagjai egy komoly viszályba sodródnak, miután egy kellemetlen közúti balhé során egymásnak feszültek.

Ahogy egyre mélyül Danny és Amy konfliktusa, életük vicces módon teljesen a feje tetejére áll.

Transatlantic (2023.04.07.)

Gillian Jacobs a Love című – sokak szerint alulértékelt – romantikus vígjátéksorozat után a hamarosan megjelenő Transatlantic nevű drámában tér vissza a Netflixre.

A sztori az 1940-es években játszódik, és Varian Fry, Mary Jayne Gold és a Vészhelyzeti Mentőbizottság igaz történetét meséli el. Ők voltak felelősek azért, hogy több mint 2000 embernek segítettek elmenekülni a megszállt Franciaországból.

Ez is érdekelhet: 5 Netflix-sorozat, amit egy hétvége alatt le tudsz darálni

Florida Man (2023.04.23.)

A Netflix végre műsorára tűzi ezt az évek óta várt és halogatott limitált sorozatot. A Florida Man főszereplője Edgar Ramirez egy nehéz sorsú ex-zsarut alakít, aki visszatér a címadó államba azzal a feladattal, hogy felkutassa a maffiózó barátnőjét.

Az egyszerűnek tűnő küldetés azonban sokkal bonyolultabb, mint azt bárki gondolná!

A diplomata (2023.04.20.)

Netflix

Az Emmy-díjra jelölt és Golden Globe-díjas Keri Russell végre felbukkan a Netflixen is!

A diplomata című sorozat középpontjában a politika és a nemzetbiztonság tétekkel és nehézségekkel teli világa áll, és ezt csak tovább fokozza egy nemzetközi válság, ami a bolygó jövőjét fenyegeti.

Firefly Lane 2. évad 2. felvonás (2023.04.27.)

Bármennyire is keserédes, a Firefly Lane április 27-én véget ér a 2. évad 2. részének megjelenésével.

Bár a második évad utolsó epizódjait júniusban tervezték megjelentetni, azonban a Netflix előrébb hozta a premiert áprilisra, így a rajongók előbb láthatják Kate és Tully történetének lezárását.

Sweet Tooth: Az agancsos fiú (2023.04.27.)

Miután 2021 júniusában debütált a Netflixen, a Sweet Tooth április 27-én végre visszatér a 2. évaddal. Majdnem két év telt el azóta, hogy a nézők utoljára találkozhattak Tommyval, Gusszal és a főszereplők barátaival, illetve ellenségeivel.

A sorozatnak rengeteg rajongója van világszerte, a filmes szakemberek szerint pedig amikor a következő, nyolc epizódból álló etap megjelenik, a Sweet Tooth biztosan a Netflix top 10 csúcsára szökik majd.

Forrás: Netflix Life

A figyelmetekbe ajánljuk