Nyűgös vagy? Mostanában nem alszol jól? A Londonban található Brown's Hotel ezen szeretne segíteni.

Normál körülmények között egy luxusszálloda biztosítja a szükséges kikapcsolódást és megújulást. A londoni Brown's Hotel azonban valóban abban szeretne segíteni, hogy az ember jobban aludjon – írja a Robbreport.

Az alvás elengedhetetlen az egészség és a bőr szempontjából. Az Egészségügyi Világszervezet és a Nemzeti Alvási Alapítvány is előírja, hogy éjszakánként nyolc óra alvásra van szükségünk

– kezdte Irene Forte, a szálloda wellness-tanácsadója.

A két éjszakás tartózkodásra érkező vendégek egy összeállított alváscsomagot kapnak, amely tartalmaz egy pizsamát, egy levendulával töltött alvómaszkot és éjszakai krémeket.

press.roccofortehotels

A nap folyamán a helyszíni spa-ban egy Buona Notte arckezelést kapnak a látogatók. Este pedig különböző nyugtató teák közül választhatnak. Ezt követik az elalvást elősegítő mindfulness mantrák. De másnap reggel sem kell sietni, ugyanis a csomag részeként reggeli is érkezik a szobába.

A 115 szobás szálláshely 33 lakosztállyal rendelkezik. A szálloda koronaékszere a Kipling lakosztály, amelyet Rudyard Kiplingről neveztek el, aki a Dzsungel könyve című regényt írta, és számos alkalommal szállt meg a szállodában. Az 1665 négyzetméteres lakosztály padlótól mennyezetig érő ablakaiból kilátás nyílik a Mayfair-i Albermarle Streetre, és az egész berendezésben igazi brit tapéták és szövetek találhatók.

A helyszínen található még egy autentikus angol teázó is, ahol egy csésze Earl Gray-t fogyaszthatnak a pihenni vágyók, de szendvicsek és sütemények közül is választhatnak. Az étterem, a Charlie's pedig hagyományos brit ételeket kínál. Plusz jó pont, hogy a szálloda sétatávolságra van a népszerű bevásárlóutcáktól és a Hyde Parktól.

A két éjszakás élményt 2022 októberétől egészen 2023 októberéig kínálják, az árak két személyre 1700 dollártól kezdődnek, a szálloda pedig már várja a foglalásokat.