Nem titok, hogy a tavaly elhunyt Fülöp herceg és Erzsébet királynő csodálatos kapcsolatot ápoltak, emellett különleges humorérzékük volt, ami segített a királynőnek mosolyogni, amikor a tévében kellett szerepelnie.

Fiatalabb korában őfelsége nagyon félénk volt, és szinte egyáltalán nem mosolygott, amikor a kamerába mondott beszédeket. Sőt, a kezdeti időkben kritizálták, mivel idegesnek és ridegnek tűnt.

Ezért Fülöp herceg kitalált egy trükköt, hogy oldja őfelsége feszültségét.

A MyLondon szerint egyszer átadott neki egy cetlit, amelyen ez állt: „Emlékezz a fogcsikorgatásra és a fogak jajgatására", ami egyfajta belső vicc volt, arra utalva, amikor egy műfogsorral kergette végig a palotán.

Ez nyilvánvalóan bevált, és az évek során az uralkodónő sokkal lazább lett a kamerák előtt, és a közönség mindig nagy várakozással tekint a megjelenéseire.

Ennek ellenére még mindig keringenek olyan pletykák, hogy Erzsébet csapata trükköket alkalmaz, hogy ne felejtsen el mosolyogni a kamerába.

Állítólag amikor a királynő a karácsonyi adását rögzíti, a producer stratégiai pontokon meglepetésszerű, vicces képeket helyez el, hogy biztosítsa, hogy mosolyogjon.

Forrás: Marie Claire UK