Vilmos, Katalin, Harry és Meghan
Fotó: Mark Kerrison/In Pictures via Getty Images

Van egy tulajdonság, ami kezdettől fogva összeköti Harryt és Katalint

A héten megjelent végre Harry herceg nagy érdeklődéssel várt és már eddig is nagy port kavart memoárja, a Spare.

A könyv Harry életét meséli el a saját szemszögéből, részletezve a királyi család többi tagjával való kapcsolatát a királyi életből való kilépése előtt, alatt és után.

Ez is érdekelhet: Erzsébet elfogadta, hogy Harry hátrahagyta a családot

Az egyik központi szál nem meglepő módon Harry herceg és bátyja, Vilmos herceg kapcsolata − az elmúlt években a veszekedésük uralta a címlapokat. De számos címlapot megtöltöttek Harry sógornőjéről, Katalinról mondott szavai is, hiszen Harry köztudottan szoros kapcsolatot ápolt a hercegnével.

Felidézve első találkozásukat, Harry azt írja a Spare:

Tetszett az új barátnője. Gondtalan, kedves, aranyos volt. Firenzében töltött egy évet, értett a fotózáshoz, a művészethez és a ruhákhoz. Imádta a ruhákat.

Ha tovább olvasnál: Harry herceg könyve szerint változtatni akartak Katalin nevén

Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images

Harry herceg szerint remek a humorérzéke és van egy titkos „bolondos oldala", felidézte, mennyire „szerette Katalint nevetni látni".

Majd hozzátette:

Szerettem megnevettetni őt, és elég jó is voltam benne. Az átlátszó bolondos oldalam összekapcsolódott az ő erősen leplezett bolondos oldalával. Valahányszor aggódtam, hogy elveszi tőlem Willyt, a jövőbeni közös nevetőgörcseinkre gondoltam, és azt mondogattam magamnak, milyen jó lesz majd, ha lesz egy komoly barátnőm, aki velünk együtt tud nevetni.

Harry herceg nem először beszélt Katalin hercegné iránti érzett rokonszenvéről, a Bild című német lapnak a lány és Vilmos eljegyzésének híre után így nyilatkozott:

Mindig is akartam egy nővért, és most már van is egy. Évek óta ismerem Katalint, és fantasztikus, hogy a család tagja lesz.

Forrás: Marie Claire