Pexels / Andrea Piacquadio

Ezek most a legmenőbb virtuális tárlatok

Az élet művészet nélkül olyan volna, mint... – a mondatnak ugyan számtalan befejezése lehet, de csak egy jelentése: a művészetre szükségünk van. Éppen ezért most olyan kiállításokat és kulturális túrákat ajánlunk, melyeket a kanapénkon ülve is élvezhetünk.

Bebarangolhatjuk Frank Lloyd Wright Los Angeles-is házát

Az 1922-ben épült házat nemcsak végigsétálhatjuk, hanem közben a jelentősebb részleteiről extra infókat is megtudhatunk.

Megismerhetjük Frida Kahlo sokféle arcát

www.youtube.com

Faces of Frida

A Google Arts & Culture egy teljes interaktív virtuális kiállítást szentelt a mexikói festőművésznek.

Besurranhatunk Károly herceg rezidenciájára

Az épület 2002-től Károly walesi herceg és felesége, Kamilla cornwalli hercegné hivatalos rezidenciája. A virtuális bejárás során érdemes külön figyelmet szentelni a helyiségekben fellelhető képekre és fotókra.

Megcsodálhatjuk a művészettörténet cuki macskás képeit

Nemcsak manapság népszerűek a cicás tartalmak, a művészettörténet arról árulkodik, hogy a téma örök és kimeríthetetlen – ezt bizonyítja a Universal Museum of Art kiállítása is.

Betekintést nyerhetünk a grandiózus Dior-kiállítás kulisszái mögé

www.youtube.com

'Christian Dior, Designer of Dreams' at the Musée des Arts Décoratifs

Két kurátor mesél az ikonikus divatház hét évtized alatt alkotott bámulatos kreációiról, és az ezeknek szentelt tárlatról.

Egymagunk elmélkedhetünk a Sixtus-kápolnában 

A 19. század vége óta a konklávé helyszíne, egyben a mindenkori pápa magánkápolnája: mi pedig egymagunk járhatjuk körbe, csakúgy mint a Vatikáni Múzeum több termét is.