Az egykori gyereksztár, Elle Fanning arról mesélt, miként viselte a nyilvánosság előtt való felnövést, és egy rendkívül negatív élményét is megosztotta a közönséggel.

A 25 éves színésznő mindössze 2 éves korában kezdte a pályafutását, és azóta olyan filmekben szerepelt, mint a Super 8 vagy a Neon Démon.

Ennél fogva teljesen érthető, hogy a személyiségfejlődésére komoly hatással volt az állandó munka, és az ezzel járó stressz és nyomás. Emellett pedig hamar szembesülnie kellett az emberi rosszindulattal is.

Ez is érdekelhet: Natalie Portman imádná, ha visszatérhetne a Star Warsba, de van egy bökkenő

Fanning ezekről az élményeiről egy Hollywood Reporter által szervezett kerekasztal-beszélgetésen mesélt Sheryl Lee Ralph, Ayo Edebiri, Natasha Lyonne, Jenna Ortega és Devery Jacobs társaságában.

A sztárok a beszélgetés során több érdekes témát is érintettek, többek között azt, hogy mivel az asztalnál ülők közül többen gyerekként kezdték a karrierjüket, hamar megtanultak eligazodni Hollywoodban. Fanning ezután pedig egy különösen „káros" élményt osztott meg a többiekkel.

Még sosem meséltem el ezt a történetet, de épp egy filmhez castingoltak. Nem kaptam meg. Nem is hiszem, hogy valaha is megcsinálták, de egy apa-lánya road trip vígjáték volt. A káros kritikák nagy részét nem hallottam az ügynökeimtől, mert nem mondtak volna nekem ilyen dolgokat – ez a szűrőrendszer nagyon fontos, mert valószínűleg sokkal több károsabb megjegyzést is kiszűrtek –, de ez az egy eljutott hozzám. Tizenhat éves voltam, és valaki azt mondta, hogy >> Ó, azért nem kapta meg az apa-lánya road trip vígjátékot, mert megb…..tatlan <<. Ez undorító. De most már tudok rajta nevetni, hogy micsoda undorító disznó

– mondta.

Fanning a megrázó történet után arról értekezett, hogy nem tudja pontosan, hogy a hamar jött siker milyen hatással volt a személyiségére:

Mindig is mérhetetlenül magabiztos voltam, de persze a nyilvánosság előtt nősz fel, és ez furcsa. Megnézem a paparazzi fotókat 12 éves koromból, és arra gondolok, hogy >> Jó dolog-e ilyen korban ilyen tükröt látni magadról? <<. Nem érzem úgy, hogy ez ártott volna nekem, de határozottan nagyon tudatossá tett.

Ayo Edebiri ('The Bear'), Elle Fanning ('The Great'), Devery Jacobs ('Reservation Dogs'), Natasha Lyonne ('Poker Face'), Jenna ...

Comedy Actress Roundtable: Jenna Ortega, Sheryl Lee Ralph, Elle Fanning, Ayo Edebiri & More

Forrás: Marie Claire UK