Korábban már beérte kettejük rekordját, most Laugh Now Cry Later című számával újat állított fel.


Drake Aretha Franklinnel és Stevie Wonderrel közösen tartotta a legtöbb listavezető dal rekordját az 1958 óta működő, 1998 óta hip-hop dalokat is tartalmazó Billboard Hot R&B/Hip-Hop slágerlitán. Mindhármójuknak 20 olyan dala volt eddig, ami első tudott lenni a műfaji slágerlistán. Most viszont Drake új rekordot állított fel a Laugh Now Cry Later című számával. Bár csak megjelenésének tizedik hetében, de sikerült végül megelőznie Cardi B és Megan Thee Stallion közös dalát, a WAPet, ami kilenc héten keresztül folyamatosan maga mögé utasította a kanadai sztár új dalát.

www.youtube.com

Drake - Laugh Now Cry Later (Official Music Video) ft. Lil Durk

Az örökrangsorban egyébként a harmadik helyen James Brown áll 17 dallal, Janet Jackson a negyedik 16 dallal, ötödik a The Temptations 15 listavezető dallal, míg őket Marvin Gaye, Michael Jackson és Usher követi, mindhármuk 13 listavezetővel büszkélkedhet – írja a Billboard.

Nehéz év ez egyébként Aretha Franklin rangonóinak, hisz nemrég kiderült, hogy készőbb láthatjuk majd az életőről készült filmet a tervezettnél a koronavírus-járványnak köszönhetően. Most pedig még Drake is megelőzte egy örökranglistán.