Azért a berúgásnak is vannak szintjei, egy férfi pedig valószínűleg elérte ezzel a gyémánt fokozatot.


Egy brit férfi, akit Thomas Doddnak hívtak, szenteste Celine Dion karácsonyi koncertjét nézte otthon egyedül. Mint mondta, az énekesnő mindig jobb kedvre deríti, a lezárások miatt pedig nagyon magányos volt. A koncert közben alaposan be is rúgott, olyannyira, hogy képszakadás lett a vége.

Másnap aztán kapott egy levelet, hogy a neve mostantól hivatalosan Celine Dion, miután leadott egy kérelmet a névváltoztatásra. A férfi ugyanis részegen online kitöltötte és leadta az ehhez szükséges dolgokat, kifizetve az összeget is, amibe az ügyintézés került. Ezt másnap a bankszámlája is megerősítette. A férfi ugyanakkor annyira részeg volt eközben, hogy másnap erre az egészre már egyáltalán nem emlékezett, csak arra, hogy Celine Dion koncertet nézett ittasan.

www.youtube.com

Céline Dion - My Heart Will Go On (from the 2007 DVD "Live In Las Vegas - A New Day...")

Ugyanakkor fura módon nem bánta meg és nem is vonta vissza a kérelmét. A férfi ugyanis kifejezetten viccesnek tartja és mint mondta, hatalmas rajongója az énekesnőnek. Egyébként a barátai a saját elmondása szerint nem lepődtek meg azon, hogy ilyesmit művelt unalomból. Pár hete ugyanis felbérelt egy Elsa hasonmást a Jégvarázsból, hogy énekeljen neki egy hosszabb autóút alatt, annyira unatkozott ugyanis vezetés közben, mesélte a New York Postnak.

Ezek után viszont a részegségnek egészen biztosan új mérőfoka van. Rúgtál már be annyira, hogy részegen megváltoztattad hivatalosan a nevedet egy világhírű énekesnőére, majd másnapra elfelejtetted az egészet? Celine Dion igen.