red apple fruit

Mi történik az almával, ha 200 napra vízben hagyod?

Erre a kérdésre ad választ egy videó, amiben megörökítették a folyamatot, majd felgyorsították, pár perces timelapse-re.


Vannak kérdések, amiket nem sok ember tesz fel, de nem azért, mert annyira különleges, szimplán a válasz nem annyira fontos, hogy komoly energiát öljünk abba, hogy megválaszoljuk. Ilyen például az a kérdés, hogy vajon mi történik az almával, ha 200 napra benne hagyod vízben. Szerencsére viszont vannak emberek, akik az ilyen kérdéseket se hagyják veszni.

A Photo Owl Time Lapse YouTube-csatorna ugyanis fogot egy tartályt, teletöltötte vízzel, majd elhelyezett egy almát benne. Aztán elkezdte kamerázni a folyamatot, nem megspórolva azt a melót a kiderítésére. Mint a nevük is jelzi, ezután az anyagot felgyorsítva összezsugorították egy timelapse-é, hogy végigkövethessük gyorsan a folyamatot.

A végeredményt ugyanakkor csak azoknak ajánlott, akik nem undorodnak a látványától annak, hogy valami természetes úton lebomlik. Ha viszont gyönyörködtet a rothadás folyamata, akkor ez lesz az új kedvenc videód. Remélhetőleg a megnézése után már senki se fogja soha vízben felejteni az almáját 200 napra.


A figyelmetekbe ajánljuk