doris day

Minisorozat készül a legendás színésznőről, akinek igencsak kalandos volt az élete.


Doris Day nagyzenekarban énekelt, amikor belefogott a filmezésbe, aztán villámgyorsan a világ egyik legismertebb színészévé vált. Leggyakrabban Rock Hudson partereként lehetett őt látni a vásznon. A 97 évet megélt Day-t jelölték Oscarra, énekesnőként nyert Grammyt, összesen négyszer házasodott élete során, karrierje végén pedig fáradhatatlan állatjogi harcos volt. Mindez csak nagyon nagy vonalakba összefoglalva, de már ennyi alapján is kifejezetten filmes alapanyag.

Most az HBO Max sorozatot készít az ikon életéről, amiben Kaley Cuoco fogja alakítani majd. Őt legtöbben valószínűleg az Agymenők Pennyjeként ismerhetnek. Ugyanakkor most újabb oldalát villanthatja meg, hisz Day megformálása nem egy egyszerű feladat. Az arra vállalkozónak ugyanis kiválóan kell tudnia énekelni is. Meglátjuk, Cuoco hogyan állja majd meg a helyét.

Ez lesz egyébként Cuoco második projektje az HBO Maxra. Az első, amit saját produkciós cégével fejlesztett, A légiutaskísérő volt, ami olyan erős nézettséget produkált, hogy jövőre már biztosan érkezik a második évada. Szóval a Warner kapcsolata a színésznővel igencsak gyümölcsöző egyelőre mindkettőjüknek.

(Forrás: A.V. Club)


A figyelmetekbe ajánljuk