Nem lenne meglepetés, ha a filmben egymásnak esne a két húsevő.


November elején befejeződött a Jurassic World-trilógia utolsó felvonásának forgatása. A koronavírus-járvány miatt ugyan közel sem volt egyszerű elkészíteni a filmet. Beszédes adat, hogy a kilenc hónap alatt két leállással, 40 000 koronavírus-teszttel és a különböző biztonsági előírások miatt nagyjából 6-8 millió dollár pluszköltséggel zárták a forgatást.

Azonban az összességében már a hatodik résznél járó sorozat még így is tartogat majd meglepetéseket: a filmben dinoszaurusztudóst játszó Sam Neill elárulta, hogy egy, eddig soha sem látott dinoszauruszfaj is bekerült a Világuralom (Dominion) jelenetei közé, és elég nagy galibát fog okozni a szereplőknek.

Történetesen egy óriási ragadozóról van szó: az egyik legnagyobb szárazföldi húsevő a Giganotosaurus fog hatalmas pusztítást okozni.

Sokat elmond az új szereplőről, hogy jóval nagyobb volt, mint Tyranossaurus rex, testhossza elérte a 13 métert is. A két csúcsragadozó viszont soha nem találkozhatott egymással, hiszen a Giganotosaurus körülbelül 98 millió évvel ezelőtt élt, míg a T-rex harmincmillió évvel később. Viszont nem lennénk meglepődve, ha a Világuralomban egymásnak eresztenék őket.

Neill nem árult el újat azzal, hogy a Giganotosaurus pár másodperc alatt felfalt volna egy embert, ha valóban találkoztak volna. A Világuralomban valószínűleg szó szerint esztelen pusztítást fog végezni, mivel az agyának mérete feleakkora volt, mint a T-rexé.

Sajnos még viszonylag sokat kell várni rá, hiszen a film a tervek szerint csak 2022. június 10-én kerül a mozikba.

Friss

Unsplash/Myke Simon

Eltávolították Csehország utolsó telefonfülkéjét

Már véglegesen a múlté a nyilvános telefonállomások kora Csehországban.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Long Island Iced Tea – a koktél, amit muszáj elkészítened otthon!

A Long Island Iced Tea-nek elnevezése becsapós lehet, hiszen nem egy jeges teáról beszélünk, hanem egy teát egyáltalán nem tartalmazó, igen magas alkoholtartalmú koktélról.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk