Till Attila pop cornnal körülvéve
Fotó: Hamu és Gyémánt / Sárosi Zoltán

Napindító gondolat – 09.16.

Mi lenne a világgal művészet nélkül? – többek közt erre a kérdésre kerestük a választ a Hamu és Gyémánt magazin aktuális lapszámában, amikor a magyar kulturális élet hat meghatározó szereplőjével készítettünk interjút. Till Attila elmondta, miért alakulna ki furcsa helyzet, ha nem lennének filmek.


Filmek nélkül az élet...

Hamu és Gyémánt

Nehéz helyzetekben mentsvár, ötlethiány esetén inspiráció, máskor pedig felszabadult szórakozás – a művészet számtalan funkciót képes betölteni attól függően, hogy mikor melyikre van éppen szükségünk. Jelentőségéről, jelenlegi helyzetéről, kihívásairól és lehetőségeiről beszélgettünk Frenák Pállal, Winkler Nórával, Till Attilával, Cserna-Szabó Andrással, Harcsa Veronikával és Ónodi Eszterrel. Az interjúkat a legújabb Hamu és Gyémántban találod.

Till Attilával a magazinba készülő hosszabb interjú mellett egy villáminterjút is készítettünk, amit ide kattintva olvashatsz el.

A teljes interjú Till Attilával a Hamu és Gyémánt nyári számában!

Hamu és Gyémánt

A Hamu és Gyémánt nyári lapszáma elérhető a kiemelt újságárusoknál, illetve megrendelhető és előfizethető közvetlenül a kiadótól és digitális változatban is beszerezhető.

A figyelmetekbe ajánljuk