A legmerészebb álmaid is megvalósíthatók
Fotó: Bagaboo Bags

Egyre többen választják a kerékpárt

A legmerészebb álmaid is megvalósíthatók

Változó világunkban egyre több kerékpárút szeli keresztül-kasul városainkat, országunkat; ezzel egyidőben pedig egyre többen fedezik fel maguknak ismét gyermekkoruk legkedvesebb sportját, a kerékpározást.


Menetkészen is mindig csak csinosan

Környezetbarát közlekedés és a kilók is leolvadnak gyorsan

Fotó: Bagaboo Bags

Amiként a legtöbb sporthoz, úgy a kerékpározáshoz is temérdek kiegészítő dukál, legyen az ember akár egyszerű hétköznapi kocabringás, vagy kerekezzen úgy, ahogy a profik. A kellékeknél fontos szempont a praktikum és a kényelem, de egy ilyen divatorientált világban az sem mindegy, hogy mit üzenünk velük a környezetünknek: szerencsére egy kis kutatómunkával könnyen kiderül, hogy ezúttal a lehetőségek tárházának nyitott ajtaján dörömbölünk. Lássuk, mit tehetünk, ha hosszabb kirándulásra szeretnénk mást is magunkkal vinni, mint ami a a testünket fedi!

Válaszd a hazait!

Egy futár tudja csak igazán, mitől menő a bringás táska

Fotó: Bagaboo Bags

Ugyan számtalan bicajos táskával találkozni a piacon, gazdasági és környezetvédelmi szempontból itt is érdemes hazai terméket választani. Habár a Bagaboo Bags neve első hallatán nem gondolnánk a budapesti székhelyre, viszont ízig-vérig magyar termékről van szó. Olyannyira, hogy az alapító-ötletgazda egykor maga is biciklis futárként dolgozott, így tökéletesen tisztában van vele, hogy miként válik az általa megtervezett termék azzá, amit az ember pehelysúlyként emel re a hátáról akár a századik vagy kétszázadik kilométer megtétele után is.

Táskák jobb és balkezeseknek (vállasoknak)

Nem mindegy az irány

Fotó: Bagaboo Bags

Bár vannak olyan szerencsések, akik mindkét kezükkel egyaránt ügyesen boldogulnak, legtöbbünknek ez csak az egyik kezünkkel kényelmes. Így külön praktikus, hogy bringázás közben le se kell szállnunk a nyeregből, hanem egy félmozdulattal az ölünkbe hullik hátizsákunk, és mi boldogan merülhetünk el a tartalmában.

Szép a színe, de...

Kellene egy csajosabb szín

Fotó: Bagaboo Bags

Ízlések és pofonok: ami az egyik embernek szemet gyönyörködtető szín, a másik emberre a frászt hozza. Így külön jó, hogy egy cég nem a tömegtermelésre állt rá, hanem minden igényt egyedileg elégítenek ki. Válaszd ki a méretet, színt, variálj ameddig kedved tartja a Bagaboo táskatervezőjével.

Engedd szabadon a fantáziád

és valósítsd meg legmerészebb álmaid! Bármi rávarrható a táskádra. Hozunk is pár példát.

Rugaszkodj el a hétköznapoktól

Amikor új értelmet nyer a patchwork minta.

Az állatokkal nehéz mellé lőni

Biztos, hogy kedvenc négylábúnkat évek múlva is szívesen nézegetjük.

Párt keresők számára

Elmúltak már azok az idők, amikor a szem volt a lélek tükre, most a táskánk is simán betöltheti ezt a szerepet. Piroslámpás ismerkedésekhez kiváló ötlet egy-egy kreatív mondat a megfelelő helyen.

Fontos, hogy bírja a strapát

A katonságnál nem ismeretlen az anyag, amiből a bagaboo táskák készülnek. Elnyűhetetlen szerelem ez, nézz körül: senki nem árulja megunt darabját a szokásos online platformokon!

Mindent IS lehet szállítani egy szép bicajos táskában

Fő a kényelem.

A figyelmetekbe ajánljuk