A központi irodaházukat úgy alakítják át, hogy az megfeleljen a legmodernebb vírusügyi elvárásoknak is.


Az Ericsson bukaresti irodáját járványbiztos munkahellyé építették át. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy karanténszobákat alakítottak ki, teshőmérséklet-mérőket helyeztek el, fotocellás ajtók várják az épületben közlekedőket, éjszakai fertőtlenítő UV-lámpákat helyeztek el, a mellékhelyiségekben pedig padlótól plafonig érő válaszfalakat építettek. Mindezt azért, hogy kórházi körülményekhez illő környezetet hozzanak létre, hiszen ott is ehhez hasonló módon igyekeznek megakadályozni a vírus terjedését. Az átalakításokat azért is végezték el, hogy a munkavállalókat visszacsábítsák az irodába, ne legyen felesleges költség az irodaház fenntartása.

A kialakításban építészek, mérnökök, egészségügyi dolgozók vesznek részt. Az „immunis iroda" tanúsítvány elnyeréséhez hozzá tartozik még az is, hogy a légkondicionálókat speciálisan alakították ki, és a kinti friss levegőt szállítják a kiépített szellőzők is. Olyan útvonalakat alakítottak ki, amelyek rengeteg más szabályozást is követtek annak érdekében, hogy minél Covid-biztosabbak legyenek az útvonalak az irodaházon belül, derül ki a g7.hu cikkéből.

Friss

A Converse leporolta régi retrócipőit

CX kollekciójának új darabjai régi klasszikusok újragondolt verziói.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Miley Cyrus egy halom sztárral feldolgozta a Metallica klasszikusát

A feldolgozáson közreműködött Elton John, a Red Hot Chili Peppers dobosa, Chad Smith, WATT és Yo-Yo Mama mellett a Metallica basszusgitárosa, Robert Trujillo is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Úgy tűnik, befejeződött a Hubble küldetése

A Hubble még a múlt héten adta meg magát, de akkor még nem tűnt olyan nagynak a baj.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk