Mivel az illatunk, a parfüm, amit viselünk, legalább annyit elárul rólunk, mint az öltözékünk, érdemes körültekintően és az évszaknak megfelelően választani. Három olyan parfümöt ajánlunk a GlamourBeauty kínálatából, amelyek tökéletesen illenek a napsütötte hónapokhoz. (x)


Dolce & Gabbana Dolce Shine

Dolce & Gabbana Shine parf\u00fcm

GlamourBeauty

Egy vidám, energiával teli illat, melyben a mangó édeskés aromája keveredik a grapefruit citrusosságával. A Dolce & Gabbana Dolce Shine parfümöt a festői Amalfi-part ihlette, halvány sárga üvege az ottani nyarakat idézi – bárhol is fújjuk magunkra a tartalmát.

Fő jegyek: mangó, jázmin, fa

KENZO Flower by KENZO Poppy Bouquet

Kenzo Flower parf\u00fcm

GlamourBeauty

Éppen 20 éve annak, hogy a KENZO megalkotta egyik legnépszerűbb illatát, a kecses üvegcsébe rejtett Flower by KENZO-t, melyhez a pipacsot választották szimbólumként. A jubileum alkalmából a parfüm idén új kiadásban, Flower by KENZO Poppy Bouquet néven vált elérhetővé: az alapok, mint például a bolgár rózsa változatlan, azonban a mandulafa is megjelent az összetevők között.

Fő jegyek: bolgár rózsa, japán körte, mandulafa

Mon Guerlain Bloom Of Rose

Mon Guerlain Bloom Of Rose parf\u00fcm

GlamourBeauty

A Mon Guerlain minden egyes változata a nőiesség egy-egy megnyilatkozása, emellett pedig a nő személyiségének kifejezése. Ezek közül az új illat, a kifejezetten virágos, gyümölcsös Mon Guerlain Bloom of Rose parfüm a szenvedélyességet erősíti fel és testesíti meg, s nem más, mint Angelina Jolie ihlette.

Fő jegyek: rózsa, jázmin, levendula

Valamennyi parfüm elérhető a GlamourBeauty megújult weboldalán.

Friss

LEGO X Adidas – egy „sportcipő", amibe nem szívesen bújnál bele

A sneaker-rajongók egy újabb újdonsággal bővíthetik gyűjteményüket, bár ebben a „cipőben" aligha tudnának kényelmesen útra kelni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Idén is mindenkit vár Budapesten a Bar Show (x)

A Nyissunk Együtt! egy korlátozott kiadású koktélmagazin, amely a Fine Brands Company, a Moët Hennessy és a Magyar Bártender Szövetség közötti együttműködésből jött létre azzal a céllal, hogy támogassa a koronavírus-világjárvány következtében nehéz helyzetbe került bárokat és étteremeket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Youtube/Sarah Lee

Világrekordot jelentő összegért kelt el egy pásztorkutya

Egy jó pásztorkutya aranyat ér.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk