Zendaya egy díjátadó-gálán.
A színésznő nemrégiben egy interjú keretein belül elárulta, hogy nagyon kevés időt töltött el a film stábjával.

Ugyan a Dűne egy igazi eposz, amelynek cselekménye komoly időt ölel fel és sok karaktert mutat be, ám ez nem azt jelenti, hogy a forgatás a végtelenségig tarthat. Annak ellenére, hogy a Chani és Paul Atreides karakterét alakító Zendaya és Timothée Chalamet közötti románc fontos részét képezi a Dűne történetének, kiderült, hogy a párosnak hihetetlenül kevés ideje volt arra, hogy összeszokjanak – írja a Slash Film.

Zendaya elmondta, hogy mindössze hét napot töltött a Dűne forgatásán, és rendkívül pörgős volt a munka. Hozzátette, hogy Denis Villeneuve-vel és Timothée Chalamet-val való közös munka egyértelműen nyomot hagyott benne:

Nem akartam elmenni ... Denisn olyan melegséget sugárzott magából, és nagyon családias érzés uralkodott, amikor odaértem. Úgy éreztem, hogy a stáb és a szereplők nagyon szívesen látnak, mindenki nagyon kedves volt velem. Denis annyira részletorientált és átgondolt; bármilyen kérdésem volt, ő már korábban gondolt rá. Mindenre volt válasza, így nagyon gyorsan tudtam vele beszélgetni és megformálni Chani-t. Timothée-val nagyon közel kerültünk egymáshoz. Úgy voltunk vele, hogy "Ó, ez nagyszerű, legjobb barátok leszünk, ezt már most tudom

– mondta a színésznő.

Zendaya ezután hozzátette, hogy nagyon reméli, hogy lesz folytatása a filmnek, mivel egy remek csapat jött össze a film apropóján.

Annyi történet van még hátra, amit el kell mesélni. Szeretnék még több időt tölteni ezekkel a karakterekkel... Csodálatos barátok lettünk Timothée-vel is, aki most már olyan, mintha a családtagom lenne. Állandóan arról beszélünk, hogy milyen jó lesz, ha megcsináljuk a folytatást. Önző módon azért akarom megcsinálni [a második filmet], hogy jól érezzem magam és időt töltsek a barátommal."

– folytatta.

A figyelmetekbe ajánljuk