Sikerült kiharapni egy nagyobb szeletet Európából.

Hétfőn jelentette be a Xiaomi, hogy márciusban Európába – köztük Magyarországra is – érkezik az új csúcstelefonjuk, a Mi 11. A csúcskategória szó a kameránál mindenképpen helytálló: a hátlapján egy 108 megapixeles nagylátószögű kamera, egy 13 megapixeles ultraszéles látószögű egység és egy 5 megapixeles telefotó lencse is helyet kapott.

Hogy a kínai gyártó bizonyítsa a telefon magas színvonalú fotós és videós képességeit, készítettek egy éjszaka leforgatott kisfilmet. Külön öröm, hogy az amúgy tényleg éjszaka is jól szuperáló MI 11 mozgóképeit szinte teljes egészében Budapest belvárosa látható.

A járvány miatt szinte teljesen kiürült fővárosban megcsodálhatjuk a Parlamentet, a Szabadság hidat és a villamosokat, a Margit híd is feltűnik, ahogy a Lánchíd és a Gozsdu udvar is – mindezt kevesebb mint fél percben.


Friss

Így működik az agyunk a nappali álmodozás alatt

A pszichológiának vannak válaszai a nappali álmodozásra is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ezért zsugorodott össze az emberi agy az elmúlt 30 ezer évben

A tudósok szerint az emberi agy zsugorodása testi változásokhoz köthető.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk