jaden smith tesla kollekciója
MSFTSrep

Nikola Tesla inspirálta Will Smith fiának új kollekcióját

Jaden Smith szeretné, ha ruhamárkája révén többet tudnának az emberek a zseniális feltalálóról.A multitalentum Jaden Smith ruhamárkája, a MSFTSrep kiadta új, őszi-téli kollekcióját, amit Nikola Tesla, a briliáns feltaláló inspirált. A 22 darabos uniszex kollekció főhajtás Tesla előtt, tele információval róla, a legismertebb találmányairól, továbbá idézetekkel tőle.

A ruhákra raktunk egy rakás információt, hogy sétáló reklámtáblák legyenek információ számára, amit az embereknek tudniuk kell egy jobb élethez. Nikola Tesla sose kapta meg a kellő elismerést. Engem rengeteget inspirált és úgy éreztem, hogy tartozom ezzel neki. Hatalmas zseni volt, akinek a modern kor számtalan találmányát köszönhetjük, ezzel szerettük volna kifejezni a hálánkat a munkásságáért.

– idézte Smith szavait a Complex. A ruhák újrahasznosított, fenntartható forrású pamutból készültek, így még környezetbarátok is. A MSFTSrep weboldalán már meg is vásárolhatók, 65-115 dollárig, vagyis nagyjából 20 ezertől 35 ezer forintig terjed az áruk.

A figyelmetekbe ajánljuk