marvel

A Marvel saját animációs ministúdiót hoz létre

A hamarosan érkező What if…? után megjött a kedvük mégtöbb animációs sorozathoz.


Éppen csak véget ért a Disney+-on a Loki, máris mindjárt itt a Marvel mozgóképes univerzumának következő szériája, ami sok párhuzamos univerzumba kalauzol majd el minket. A What if…? a stúdió legelső animációs projektje, amiben amolyan mi lett volna, ha sztorikat kapunk a már ismert karakterekről. Például mi történt volna, ha Steve helyett Peggy kapja meg a szuperkatona szérumot?

Egy biztos, nem ez lesz az utolsó animációs projektjük. Ezt a Marvel Studios produkciós alelnöke, Victoria Alonso árulta el a napokban egy konferencián, azt is megemlítve, hogy ennél ambíciózusabb terveik is vannak ilyen téren.

Mint elmondta, az a cél, hogy létrehozzanak idővel egy saját házi animációs ministúdiót, a jövőben ugyanis sok ilyen projektet terveznek még.

Lesz egy animációs részlegünk, egy mini stúdió, sokkal több hasonló projekt lesz majd. Nagyon rápörögtünk most az animációra, ami az első szerelmem.

Azt is elárulta még, hogy további Marvel-sorozatokra lehet számítani még az év vége előtt, például a Sólyomszem és a Ms. Marvel még idén érkezni fog.

(Forrás: Variety)


A figyelmetekbe ajánljuk