A reggeli mellé egy facsemetét is kapunk, ha itt eszünk
A Twentysix dzsungel koncepciójával és mediterrán ízeivel egy csapásra meghatározó gasztronómiai szereplővé vált a belváros szívében. Ősszel debütál a reggeli kínálat, ahol a saját fűszerezésű superfood latték épp olyan markáns szerephez jutnak, mint a shakshuka vagy a labneh. A Supergreen Breakfast-re keresztelt reggeli ráadásul nemcsak értünk, hanem a környezetünkért is tesz egy határozott lépést.

Debütáló reggeli étlap superfood latték kíséretében

Csenki Bianka // Socially, Kiss Bálint // Socially

A Földközi-tenger meghatározó ízeit szerencsére már nemcsak az esti, hanem a reggeli órákban is élvezhetjük a belváros édenkertjében. Francesco Pastore séf friss, minőségi alapanyagokból álló étlapot állított össze, amin a jól ismert reggeli fogások mediterrán csavarral kaptak helyet.

Csenki Bianka // Socially, Kiss Bálint // Socially

Fontos volt az egyszerű és letisztult gasztronómiai élmény, amit a superfood latték tesznek igazán különlegessé nem megszokott összetevőikkel, a különböző ízesítésű és hatású smoothie-k titka pedig a fűszerekben rejlik. Az egyik legszínesebb, Golden Latte-ra keresztelt vegán kávé kurkumával, gyömbérrel, fekete borssal és kardamommal van megbolondítva, megannyi jótékony hatással.

Szintén a ház saját újdonsága a közel-keleti ízvilágot megidéző Coffee Tahini Smoothie, amit a tahini és espresso találkozásán túl a kesudió és zab kombinációja tesz felejthetetlenné.

Már egy reggelivel is tehetünk a környezetünkért

Csenki Bianka // Socially, Kiss Bálint // Socially

Az elmúlt egy év rávilágított arra, hogy a hazai vendéglátás fenntartható működésééig még sok a teendő, és ha kis lépésekben is, de szükséges haladni a zöldebb és tisztább jövő felé.

Amellett, hogy a komplexum tulajdonosai házon belül több zero waste kezdeményezést is elindítottak, a vendégeket is arra ösztönzik, hogy akár egy koktél rendelésével is tegyenek egy gesztust bolygónk megóvásáért. Az esti órákban a Plant a Tree koktélnak hála egy facsemete büszke birtokosai lehetünk, a most debütáló Supergreen Breakfast menüvel pedig szintén ültethetünk újabbakat.

A Plant a Tree Project csapata a menük megvásárlása után névre szóló facsemetéket ültet, amelyről fotót is küldenek a büszke tulajdonosoknak.

A Twentysix minden reggel 7 órától várja vendégeit a mediterrán oázisba, ahol nemcsak magunkért, hanem egymásért, a jövőnkért is ehetünk egy jót.


A figyelmetekbe ajánljuk