repülőre felszálló család

Légiutas-kísérők szerint ebben a ruhadarabban nem érdemes repülőre szállni

Egy légiutas-kísérő szerint a rövidnadrág viselése az egyik legegészségtelenebb dolog, amit az utasok a repülőn tehetnek. De vajon miért?


Egy légiutas-kísérő megosztott néhány hasznos repülős tippet, többek között azt, hogy melyek a legpiszkosabb helyek a repülőgépen, amit az utasoknak mindenképpen el kell kerülniük, és hogy miért nem szabad rövidnadrágot viselniük az utazóknak, ha nyaralni mennek.Tommy Cimato TikTok-csatornáján osztotta meg tanácsait és ajánlásait, és arra biztatta az utasokat, hogy ne támasszák a fejüket a repülőgép ablakán.

Ez is érdekelhet: Cipőket a széfbe? Egy légiutas-kísérő szerint az egyik legjobb ötlet

@tommycimato #greenscreen #fyp #flightattendant #airline #aviation #travel #comedy #skit ♬ Sneaky Snitch - Kevin MacLeod
Ne aludjatok el, és ne hajtsátok a fejeteket az ablaknak. Nem te vagy az egyetlen, aki ezt tette, és nem tudod, hány ember vagy gyerek törölte már a piszkos kezét vagy más dolgot az ablakba.

– magyarázta a légiutas-kísérő, de azt is tanácsolta az utasoknak, hogy próbálják meg elkerülni a rövidnadrág viselését repülés közben:

Ugyanaz a helyzet, mint az ablakon, sosem lehet tudni, mennyire tiszta és higiénikus, így ha hosszabb nadrág van rajtad, kevesebb bacilus lesz rajta.

A hosszú nadrág viselésével az utasok elkerülhetik az üléssel való közvetlen érintkezést, és védettebbek lesznek a repülőgépen a baktériumok ellen. A mosdó pedig az egyik legpiszkosabb helynek számít a repülőgépen, és a személyzet tagja felszólította a nyaralókat, hogy kerüljék az öblítő gomb megérintését.

Soha ne érintsd meg az öblítőgombot puszta kézzel. Ez őszintén szólva nagyon egészségtelen és elég gusztustalan, szóval amikor lehúzod, használj szalvétát vagy zsebkendőt, ami a mosdóban van

– tette hozzá.

Olvasd el ezt is! A 7 legidegesítőbb szokás repülés közben a légiutas-kísérők szerint

A légiutas-kísérő azt is tanácsolta az utasoknak, hogy legközelebb, amikor repülőre szállnak, igyanak sok vizet és maradjanak hidratáltak. Ha pedig valamikor rosszul érezzük magunkat a repülés során, ne féljünk szólni.

A figyelmetekbe ajánljuk