Egyedül utaznád körbe a világot? Ezek a legalkalmasabb városok hozzá

Egyedül utaznád körbe a világot? Ezek a legalkalmasabb városok hozzá

Egy új kutatás feltárta a világ legjobb helyeit az egyedül utazó turisták számára.


A felmérés alapján a gyönyörű Róma a legjobb hely az egyedül utazók számára. A legtöbb szálláslehetőséggel (7 911) és a legtöbb választható tevékenységgel (6814) Olaszország fővárosa tökéletes helyszín az egyszemélyes kalandozáshoz. A város elegendő városnézési lehetőséget, bárt és éttermet kínál ahhoz, hogy soha ne unatkozzon az ember az utazása során.

India fővárosa, Újdelhi lett a második, amely tökéletes hely a felfedezésre, és a közlekedés mindössze 35 pennybe kerül. A túra során pedig garántaltan nem fázik az idelátogató, mivel az átlaghőmérsékletet 25°C-fok. A rengeteg, 5830 programokkal és a lenyűgöző 5269 túra- és városnézési lehetőséggel egyenesen elkényeztetik a turistákat.

Unsplash

Egy másik főváros, Bangkok a harmadik helyet foglalja el a listán, mint az egyik legjobb úti cél az egyedül utazók számára. Az utcai életéről és kulturális nevezetességeiről ismert Bangkok nem meglepő, hogy ilyen kiváló helyen végzett. A 2132 különféle programjaival és a közel 27°C-os átlaghőmérséklettel Thaiföld fővárosa mindenképpen megér egy látogatást, ráadásul 4809 szálláslehetőség áll rendelkezésre, ami azt jelenti, hogy nem nehéz megtalálni azt a helyet, ahol megpihenhet az ember.

De a top 10-es listán szerepel még Isztambul, Athén, Firenze, Lisszabon, Párizs és Dzsaipur.


A figyelmetekbe ajánljuk