A Föld látképe az Űrből.
A TIME hamarosan induló új sorozatának hála bárki űrhajósnak érezheti magát.

Amennyiben az időbeosztásod miatt nem tudsz felszállni Jeff Bezos rakétájára, akkor sincs minden remény veszve. Az űrturizmus jelenleg szárnyal, erre a legújabb példák a Virgin Galactic 450 ezer dolláros ülőhelyenkénti opciója vagy a Space Perspective 125 000 dolláros ajánlata (amely magában foglalja a céges kirándulásokat és az esküvőket is). Akkor sincs probléma, ha nincs ennyi pénzed, mivel van egy új, jóval egyszerűbb módja az űr felfedezésének – írja a Dazed.

A TIME hamarosan induló sorozata, a Space Explorers: The ISS Experience az átlagembereknek adhat közeli képet arról, hogy milyen lehet egy Nemzetközi Űrállomáson tett látogatás.

A NASA-val együttműködésben megvalósuló projekt egy magával ragadó VR-produkció, amely egyedi építésű, a gravitáció nélküli működésre tervezett kamerákat használ. Az űrhajósok több mint 200 órányi, az űrben töltött életüket megörökítő filmfelvételével a sorozat a Föld távoli perspektívájába enged bepillantást a nézők számára.

Az Space Explorers nézése bárki megtapasztalhatja, hogy milyen érzés lehet az űrben repülni. Az epizódok még idén megjelennek és teljesen magával ragadó VR-élményként elérhetőek lesznek az Oculus Store-ban, hogy headseteken és mobilokon is használhassák őket, valamint planetáriumokban is vetítik majd a sorozat részeit.

A figyelmetekbe ajánljuk