black toyota car steering wheel

Fizetned kell majd a Toyotának, ha távolról el akarod indítani az autódat

Pár évig ingyenes, utána viszont naponta számít fel nekünk díjat érte, de egy évre előre is ki lehet fizetni.


A Toyota díjat számít fel az autósoknak azért, hogy a kulcstartójukkal távolról indíthassák autójukat. A 2018-as vagy újabb Toyota modellekhez előfizetésre lesz szükség ahhoz, hogy a kulcscsomója támogassa a távindítási funkciót. A vásárlóknak lehetőségük van arra, hogy egy új autó megvásárlásakor egy sor szolgáltatás közül válasszanak, és az egyik ilyen az autó távoli indításának lehetősége.

A vásárlóknak ingyenes próbaverziót kínálnak a Remote Connect szolgáltatáshoz, de a próbaidő hossza a járműhöz mellékelt audiocsomagtól függ. Ami még zavaróbb, hogy csak néhány Toyota modell támogatja az Audio Plus vagy Premium Audio csomagokat, amelyekhez az ingyenes próbaverziót kínálják.

Míg az Audio Plus csomaggal megvásárolt autó három évig biztosítja a kulcscsomóval történő ingyenes távindítás luxusát, addig a Premium Audio csomaggal megvásárolt autó 10 évig kínál ingyenes távindítást. Ezt követően a járművezetőknek 8 dollár/hónap, vagy 80 dollár/év árat kell fizetniük a teljes Remote Connect szolgáltatásért, amely magában foglalja a kulcsgomb távindítási funkcióját is. Vagyis magyar értékén nagyjából 2600 forint naponta, vagy 26 ezer forint egy évre előre.

(Forrás: The Verge)


A figyelmetekbe ajánljuk