tommy cash adidas

Tommy Cash megdöntötte a leghosszabb Adidas cipő rekordját

Észtország büszkeségével közös darabot adott ki a cég, a semmiben sem szokványos előadó pedig ezúttal sem szokványos dolgot alkotott.


Észtország büszkesége, Tommy Cash leginkább arról híres, hogy nagyon furcsa dolgokat csinál. Ez igaz a zenéjére, a klipjeire, a megjelenésére, gyakorlatilag mindennel vele kapcsolatban. Szóval amikor az Adidas megkereste, hogy a Superstar kollaborációs szériájukhoz tervezzen egy saját cipőt, a zenész sejthető volt, hogy valami furcsa dolog fog kikerekedni belőle.

Pontosan ez is történt. Cash ugyanis megtervezte a világ leghosszabb cipőjét. Hogy őt idézzük:

Amikor azt mondtam az Adidasnak, hogy meg akarom csinálni a világ leghosszabb cipőjét a közös munkánk eredményeként, azt mondták, hogy mi a halálról beszélsz te Tommy. De 5 hónappal később most itt tartunk.

Gyakorlatilag tervezett egy bohóccipőt pantomimoknak. Rendesen járni, a hétköznapokban használni ugyanis nem igazán lehet, vagy legalább is nem arra lett kitalálva. Csak arra, hogy hosszú legyen. Éppen ezért nem is készült sok darab belőle, a cég nem számít arra, hogy majd szétkapkodják és mindenki ilyenben fog járni. A limitált kiadású cipő elkészült darabjait szimplán szétosztották sorsolással a jelentkezők között.

(Forrás: Stereogum)


A figyelmetekbe ajánljuk