Eljegyzési gyűrűnek valószínűleg a lehető legjobb választás lenne, viszont egy darabig még várni kell vele, hogy megszerezze a szerencsés.


Megsaccolni is nehéz az új Guinness-rekorder ékszer értékét. Indiában készült el az az egyedülálló gyűrű, ami jócskán rávert a gyémántok számában az eddigi csúcstartóra. Míg az előző ékszere 7801 drágakő lett felhelyezve, addig a most elkészített gyűrűn pontosan

12.638 gyémántot csodálhatunk meg.

Instagram/renanijewels

Mindez a Renani Jewels ékszerkészítő cég munkájának köszönhető, akik több mint három évig dolgoztak a különlegességen, amit végül november 30-án mutattak be. Az alkotók két nevet is adtak neki: „Körömvirág" vagy „A gyarapodás gyűrűje". Mivel az ékszer egy virág formát alkot a több tízezer gyémánt segítségével, ami az indiai kultúrában a jólétet jelképezi.

Instagram/renanijewels

A Renani Jewels alapítója és tulajdonosának régi álma volt egy olyan gyűrű megalkotása, ami több mint tízezer gyémántot tartalmaz. Állítása szerint nem csak különleges darab, de rendkívül kényelmes is. A formát a körömvirág ihlette, és a gyűrűn nincs két egyforma szirom. A nyolcrétegű ékszerre 38,08 karátos gyémántokat helyeztek fel.

Instagram/renanijewels

Sajnos, aki szeretné megkaparintani, azt ki kell, hogy ábrándítsuk: az alkotók egyelőre nem terveznek megválni tőle, mivel rendkívül büszkék a munkájukra és felbecsülhetetlen értéket jelent számukra.

Friss

Hamu és Gyémánt

Napindító gondolat – 06.14.

Hétfő reggel Jaoquin Phoenix gondolatait idézzük, aki a kitartás fontosságára hívja fel a figyelmünket.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Az igazi nyári frissítő – hideg gyümölcsleves recept

Ha még nem próbáltad, itt az ideje elkészítened ezt a bársonyos, hűsítő gyümölcslevest!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Megérkezett Kevin Smith He-Man sorozatának első előzetese

Ha rajongtál a régi rajzfilmsorozatért, esetleg a Dolph Lundgren főszereplésével készült filmmért, akkor imádni fogod.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk