Megvan az HBO The Last Of Us sorozatának két főszereplője

A népszerű videójátéksorozat élőszereplős feldolgozásán a Csernobil vezetőírói dolgoznak.


Az HBO megtalálta végre két főszereplőjét a The Last Of Us játékszéria alapján készülő élőszereplős sorozatához. Joelt Pedro Pascal fogja alakítani, akit a Mandalorianből ismerhetünk, legutóbb pedig a Wonder Woman 1984 főgonoszaként láthattuk. A színész egyébként elég kapós volt, az összes nagy sorozatgyártó versenyzett a kegyeiért annak hírére, hogy van egy sorozatnyi ideje, ő végül ezt a projektet választotta.

Elllie-t pedig az a Bella Ramsey fogja alakítani, aki villámgyorsan a Trónok harca-rajongók kedvencévé vált Lyanna Mormontként. Érdekesség egyébként, hogy Pascal is szerepelt a sárkányos sorozatban, ha emlékszünk, elég emlékezetes véget ért a karaktere a Hegynek köszönhetően. A vezetőírói feladatokat Craig Mazin fogja ellátni, akinek a Csernobilt köszönhetjük, társa pedig Neil Druckmann lesz, aki a játékszéria sztoriját írta.

A játék egyébként egy világjárvány közepén játszódik a jövőben, ami vérszomjas szörnyetegekké teszi az embereket. A múltbéli traumáktól gyötört Joel megkapja feladatként, hogy menekítsen ki egy karanténzónából egy Ellie nevű 14 éves lányt, akiben egy ellenálló csoport a vírus ellenszerét és az emberiség reményét látják.

(Forrás: Deadline)


A figyelmetekbe ajánljuk