the beatles

The Beatles

Megjöttek az első fotók a The Beatlesről a menedzserükről szóló filmből

Most szemügyre veheted az őket játszó színészeket és megállapíthatod, hogy mennyire hasonlítanak a legendás zenészekre.


Film készül az ötödik Beatle-ként is emlegetett Brian Epsteinről, aki azon túl is meghatározó figurája volt a korszak zenei életének, hogy a legendás brit banda menedzsere volt. A Midas Man című film nemrég rendezőt cserélt, főszerepét pedig Jacob Fortune-Lloyd játssza majd, akit a Vezércselből ismerhetünk.

Azt tudni lehetett nyilván, hogy a The Beatles is helyet kap majd a menedzserük életéről szóló filmben, elvégre fontos része volt. Ugyanakkor sokáig nem castingolták még be a tagokat, egészen mostanáig. Sőt már az első két fotó is megérkezett a színészekről együtt, akik a legendás bandát keltik majd életre a vásznon.

John Lennont a Levél a királynakból sztárja, Jonah Lees alakítja majd, míg Paul McCartney szerepében Blake Richardsont láthatjuk majd, aki a New Hope Club nevű zenekar frontembere. George Harrisont a Creation Records - A történetből ismerős Leo Harvey Elledge játssza, míg Ringo Starrt Campbell Wallace alakítja, aki viszonylag újonc a többiekhez képest. Ez lesz az első nagyobb szerepe.

(Forrás: Deadline)


A figyelmetekbe ajánljuk