Impeachment: American Crime Story

Impeachment: American Crime Story

Itt a Bill Clinton szexbotrányáról szóló sorozat előzetese

Az American Crime Story az O.J. Simpson- és a Versace-gyilkosság után egy fokkal könnyedebb témát dolgoz fel ezúttal.


Az American Horror Story alkotója, Ryan Murphy pár éve útjára indított az FX-en egy szériát horrorsztorik helyett megtörtént bűnügyi sztorikat feldolgozva. Az első évad O.J. Simpson tárgyalásáról szólt, hatalmas kritikai és közönségsikerrel, meg számtalan díjjal övezve. A második évad pedig a Versace-gyilkosságról szólt ha nem is ugyanakkora, de hasonló visszhanggal.

Szeptember 7-én indul majd az FX csatornán és a Hulu streamingplatformon az antológiasorozat harmadik évada, ami ezúttal Bill Clinton szexbotrányát dolgozza fel, végre pedig előzetesünk is van hozzá. Ami a szereposztást illeti, Monica Lewinskyt találták el talán a leginkább, őt a Lady Birdből ismert Beanie Feldstein alakítja, aki egyébként a kétszeres Oscar-jelölt Jonah Hill húga és hasonlít is valamennyire Lewinskyre.

Ami viszont a többi szereplőt illeti, picit olyan érzése lehet az embernek, mintha egy kalapból húzták volna ki cetlin véletlenszerűen egy kalapból, hogy ki kit játsszon. Például nincs az a töménytelen smink, ami Clive Owenből hihető Bill Clintont csinál, pláne, hogy még élénken él az emlékezetünkben a volt amerikai elnök, így nehezebb megtéveszteni minket. Hasonló a helyzet Eddie Falcoval is, aki Hillaryt alakítja.


A figyelmetekbe ajánljuk