Egy Star Trek hajó-modell

Igaznak bizonyulhatnak a pletykák: új Star Trek-sorozat érkezhet

Nemsokára egy újabb Star Trek-sorozat láthat napvilágot, amely a Csillagflotta Akadémia történéseibe adhat mélyebb betekintést.

Még 2019-ben az io9 készített egy összeállítást az összes olyan Star Trek-sorozatról, amelyek akkoriban különböző előkészítési stádiumban voltak. A legújabb projekt, ami a hírek szerint bekerült a képbe az egy Csillagflotta Akadémiára fókuszáló sorozat, amiről már korábban is pletykáltak.

A Deadline-nak így jellemezték a Star Trek: Starfleet Academyt : a sorozat a 90-es évek végi videojátékkal azonos nevet viseli, és a Bolygók Egyesült Föderációjának űrhadseregében vezetői pozíciókra pályázó kadétok főiskoláján játszódik.

A szaklap továbbá megjegyzi, hogy a források szerint az Absentia társalkotója, Gaia Violo jelenleg is dolgozik a projekt egyik változatán. Mivel a régóta készülő Star Trek spinoff, a Section 31 Michelle Yeoh főszereplésével várhatóan hamarosan megkapja a folytatást, a Starfleet Academy lesz a következő produkció a Star Trek-fejlesztések sorában. Hamarosan a Paramount+ vezetősége elé kerül a forgatókönyv-terv, és a remények szerint a következő évben elindulhat a forgatás.

Egyeseknek ismerős lehet az ötlet hiszen 2018 óta lehetett sejteni, hogy a legendás akadémia mindennapjaiba is betekintést kaphatunk. Akkoriban olyan pletykákat lehetett hallani, hogy a Marvel's Runawaysből ismert Stephanie Savage és Josh Schwartz fogja vezetni a sorozatot.

Forrás: Gizmodo

A figyelmetekbe ajánljuk