round gray USS Enterprise aircraft scale model

A WandaVision rendezője Star Trek-filmet készít

A forgatókönyvet pedig a Marvel Kapitány írói jegyzik majd. J.J. Abrams producerként marad.


Tavaly még legalább 3 Star Trek-film is szóba jött három különböző alkotótól, az egyik pedig Quentin Tarantino volt. Az egyik projekt a korábbon látott trilógia folytatása lett volna, ugyanakkor nem tudtak megegyezni az anyagiakban Chris Pine-nal és Chris Hemsworth-tel, a terv az volt, hogy visszatér utóbbi Kirk apjaként. Most viszont egy rejtélyes negyedik projekt is az képbe került.

A Paramount ugyanis felkérte Matt Shankmant, a WandaVision rendezőjét, hogy dolgozzon a következő Star Trek mozifilmen. Ez lesz neki az első nagyjátékfilmje, korábban olyan sorozatokon dolgozott, mint a Trónok harca, A fiúk, Utódlás, Fargo, sőt még Felhőtlen Philadelphia-epizódot is rendezett, szóval igencsak széles skálán rendezett műfajok tekintetében.

A forgatókönyvírók pedig szintén a Marvel égisze alól kerültek ki a projekthez, a Marvel Kapitány két írója, Geneva Robertson-Dworet és Lindsey Beer dolgoznak majd a projekten. Arról viszont egyáltalán nem tudni semmit, hogy ez folytatása lesz-e a 2016-os Star Trek: Mindenen túlnak, vagy amolyan reboot lesz teljesen új flottalegénységgel.

JJ Abrams, aki az előző három Star Trek-filmből kettőnek rendezője, háromnak pedig producere volt, ezúttal is producer lesz, talán ez valamennyire árulkodó lehet. Ugyanakkor nem tudni, hogy ez a döntés érinti-e a többi levegőben lógó projektet a franchise-on belül. De jelen pillanatban ez a projekt van a legközelebb a megvalósuláshoz.

(Forrás: Consequence)


A figyelmetekbe ajánljuk