A Netflix eltünteti a Squid Game híres telefonszámát a zaklatások miatt

Végre fellélegezhet a telefonszám tulajdonosa.


A múlt héten mi is beszámoltunk arról, miszerint egy A-ként emlegetett, meg nem nevezett tulajdonos azt állította, hogy a sorozat Netflixen való megjelenése óta folyamatosan zaklatják. Ez pedig nem kis mennyiségű bejövő hívást jelenthet, hisz a Squid Game az idei év egyik legnagyobb sikere a streamingszolgáltatón és egyben az egyik legizgalmasabb sorozata is.

Azóta folyamatosan, a nap 24 órájában hívásokat és sms-eket kapok, olyannyira, hogy már a mindennapi életemet is nehezemre esik folytatni. Ez egy olyan szám, amit már több mint 10 éve használok, szóval eléggé meglepődtem. Naponta körülbelül 4000 telefonhívás érkezik a készülékemre. Először nem értettem, hogy mi történik, mivel nem néztem a sorozatot. Valaki, aki tréfásan felhívott, azt mondta, hogy ez a szám szerepelt a sorozatban"

– nyilatkozta akkor a számtulajdonos.

A Netflix persze próbálta megoldani a problémát, de természetese ez nem ment egyről a kettőre. Ám a napokban a streamingszolgáltató megerősítette a The Verge-nek, hogy a sorozatban megjelenő számokat szerkesztik, s remélik, hogy a változtatás végre véget vet a tréfás hívásoknak.


A figyelmetekbe ajánljuk