Soha nem írt emailt, nem nyúlt számítógéphez, és mobiltelefont sem használt még soha Christopher Walken Oscar-díjas amerikai színész. A technológiától való elzárkózásáról egy interjúban vallott.


A The Late Show házigazdája, Stephen Colbert Zoomon hívta fel a színészt, hogy új filmjéről, a Wild Mountain Thyme-ról kérdezze, ám a hívás lebonyolításához Walkennek szakembert kellett hívnia.

Christopher Walken a mai napig nem tud mobiltelefont használni.

Getty Images /Foc Kan

„Valakinek ki kellett jönnie és felállítania ezt a rendszert, mert nekem nincs telefonom vagy számítógépem"

– mondta el a színész.

Mint kiderült, bár Walkennek nincsenek erkölcsi aggályai a technológiával kapcsolatban, az ő korában már nem akar belekezdeni olyasmibe, amiben egy tízéves gyerek is ügyesebb nála.

„A mobiltelefonok olyanok, mint a karórák: ha szükséged van egyre, valakinek úgyis lesz a közeledben"

– fejtette ki véleményét az Oscar-díjas művész, akinek a forgatásákon mindig adnak egy készüléket, hogy megtalálják, ha éppen nincs a közelben. Ha azonban ő maga telefonálni szeretne vele, valakit meg kell kérnie, hogy tárcsázzon neki.

Az interjúból azt is megtudhatjuk, hogy Walken e-mailt sem küldött még soha, a közösségi médiáról pedig ne is beszéljünk.

via 24.hu

Friss

Lezárják az Andrássy utat ezen a hétvégén

Mivel ma, április 22-én ünnepeljük a Föld napját, a főváros lezárja az Andrássy út-József Attila utca szakaszt, valamint a pesti alsó rakpartot.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk