Sirály és ember így még nem talált egymásra
Youtube/Robert Reed

Sirály és ember így még nem talált egymásra

Minden bizonnyal, nem szabad akaratából vállalta kamikaze küldetését az a sirály, aki egy hibátlan akció keretei között belerepült a 13 éves Kiley arcába.

A lány éppen barátnője, Georgia születésnapját ünnepelte a vidámparkban, akivel úgy döntöttek fellövik magukat egy katapulttal. Arra azonban Kiley sem számíthatott, hogy nem a szerkezet fogja a legnagyobb meglepetést okozni, hanem egy kellemetlenkedő sirály.

A Morey's Piers & Beachfront Water Parksban történt esetről videó is készült, ahol jól látszik, hogy az egymásra találást megelőzően minden a megszokott, vidámparki kerékvágás medrében csordogált.

Gyomorgörcsös, erőltetetten mosolygós várakozás, majd a kilövést követő csatakiáltás; azonban pár tizedmásodperc alatt már jött is a meglepetés egy sirály személyében. Valószínűleg mindkét fél ugyanannyira meglepődött a találkozótól.

Mindeközben születésnapos barátnője nem vesz észre semmit, annyira el van foglalva a saját sikoltozással.

Végül Kiley lélekjelenlétét dicséri, hogy a már befészkelődött, odaragadt sirályt egy laza mozdulattal kidobta a katapultból. Felejthetetlen születésnap, és szerencsére mindketten megúszták épp bőrrel.


A figyelmetekbe ajánljuk