Scarlett Johansson és Chris Evans

Scarlett Johansson és Chris Evans

Újra együtt forgat Scarlett Johansson és Chris Evans

Amerika Kapitány és Fekete Özvegy a Rocketman rendezőjének új filmjében fognak romantikázni.


Scarlett Johansson és Chris Evans nemrég többedmagukkal letették a Marvel lantját, elbúcsúztatva karaktereiket a képregényfilmes univerzumban. Összesen 5 filmben szerepeltek együtt Fekete Özvegyként és Amerika Kapitányként, két Amerika Kapitány-filmben, továbbá három Bosszúállók-filmben. Evans tárgyal egyébként már a visszatérésről valamilyen formában, Johansson viszont éppen perbe fogta a Disney-t, szóval ő nem valószínű.

De hamarosan újra láthatjuk őket együtt akciózni, szóval ne búsuljunk e miatt. Aláírtak ugyanis mindketten az Apple Ghosted című filmjére, ami amolyan romantikus kalandfilm lesz a két sztárral párban. A film forgatókönyvét Paul Wernick és Rhett Reese írta, az ő duójuknak köszönhetjük a Deadpool-filmeket és a Zombielandet.

A rendezői székben Dexter Fletcher ül majd, aki az Elton John életéről készült Rocketmant vezényelte le legutóbb, továbbá ő jegyzi az Eddie, a sast is. Emellett pedig ő fejezte be a Queenről szóló Bohém rapszódiát, miután Bryan Singert kirúgták a professzionálisnak távol sem nevezhető viselkedése miatt forgatás közben.

(Forrás: Deadline)


A figyelmetekbe ajánljuk