Javicia Leslie német születésű színésznő

Ruby Rose kiszállt, de már meg is találták az új Batwomant

Májusban derült ki, hogy Ruby Rose egy évad után ki is száll a CW csatorna nevéhez fűződő Batwomanből. Bár a rajongók kezdetben megijedtek, hogy így a sorozatnak is annyi, pár héttel később az is napvilágra került, hogy a csatorna új főhőst keres, akit úgy tűnik, mostanra meg is találtak.


A denevérjelmezbe bújt főhőst a második évadtól a német születésű színésznő, Javicia Leslie alakítja majd – tudhatjuk meg a Variety beszámolójából.

„Nagyon büszke vagyok rá, hogy én lehetek az első afroamerikai nő, aki eljátszhatja Batwoman ikonikus karakterét" – nyilatkozta a színésznő, aki azt is hozzátette, külön öröm számára, hogy biszexuális nőként csatlakozhat a sorozathoz, mely rengeteget tett az LMBTQ+ közösségért.

BATWOMAN Official Trailer (2019) Superhero TV Serieswww.youtube.com

Bár Leslie valóban Batwomanként lesz majd látható a televízióban, karaktere teljesen más lesz, mint Rose-é volt: Kate Kane helyett Ryan Wilder lesz a főkarakter neve, akit a készítők inkább kedvesnek, rendetlennek és vadócnak írnak le. A csatorna döntésével kapcsolatban egyébként Rose is megszólalt, aki Instagram oldalán gratulált utódjának.


„Ez fantasztikus! Annyira örülök, hogy Batwomant egy lenyűgöző afroamerikai nő fogja játszani! Javicia Leslie, szeretnék gratulálni a denevérköpeny átvételéhez" – olvasható a bejegyzésnél.

Forrás: Variety

A figyelmetekbe ajánljuk