Májusban derült ki, hogy Ruby Rose egy évad után ki is száll a CW csatorna nevéhez fűződő Batwomanből. Bár a rajongók kezdetben megijedtek, hogy így a sorozatnak is annyi, pár héttel később az is napvilágra került, hogy a csatorna új főhőst keres, akit úgy tűnik, mostanra meg is találtak.


A denevérjelmezbe bújt főhőst a második évadtól a német születésű színésznő, Javicia Leslie alakítja majd – tudhatjuk meg a Variety beszámolójából.

„Nagyon büszke vagyok rá, hogy én lehetek az első afroamerikai nő, aki eljátszhatja Batwoman ikonikus karakterét" – nyilatkozta a színésznő, aki azt is hozzátette, külön öröm számára, hogy biszexuális nőként csatlakozhat a sorozathoz, mely rengeteget tett az LMBTQ+ közösségért.

BATWOMAN Official Trailer (2019) Superhero TV Series www.youtube.com

Bár Leslie valóban Batwomanként lesz majd látható a televízióban, karaktere teljesen más lesz, mint Rose-é volt: Kate Kane helyett Ryan Wilder lesz a főkarakter neve, akit a készítők inkább kedvesnek, rendetlennek és vadócnak írnak le. A csatorna döntésével kapcsolatban egyébként Rose is megszólalt, aki Instagram oldalán gratulált utódjának.


„Ez fantasztikus! Annyira örülök, hogy Batwomant egy lenyűgöző afroamerikai nő fogja játszani! Javicia Leslie, szeretnék gratulálni a denevérköpeny átvételéhez" – olvasható a bejegyzésnél.

Forrás: Variety

Friss

Unsplash/Myke Simon

Eltávolították Csehország utolsó telefonfülkéjét

Már véglegesen a múlté a nyilvános telefonállomások kora Csehországban.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Long Island Iced Tea – a koktél, amit muszáj elkészítened otthon!

A Long Island Iced Tea-nek elnevezése becsapós lehet, hiszen nem egy jeges teáról beszélünk, hanem egy teát egyáltalán nem tartalmazó, igen magas alkoholtartalmú koktélról.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk