rendezett nappali

Rendrakás – 5 tipp a rendezett mindennapokhoz!

Rend a lelke mindennek; ami kint, az bent; tisztaság fél egészség – a rendrakás fontosságával mindenki tisztában van. Általában nem is azért válik egy otthon rendetlenné, mert a tulajdonosa nem akar rendezetten élni, hanem mert rossz struktúra mentén éli a mindennapjait. Tippjeinkkel ezúttal ahhoz nyújtunk segítséget, hogy a legapróbb részletek is hozzásegítsenek bennünket a rendezett mindennapokhoz.


A könyvtámasz

Forma és funkcionalitás találkozása: a Cofield letisztult könyvtámasza önmagában is harmóniát áraszt, ha pedig használatba vesszük és a néhány kósza könyvet sorba állítunk a segítségével, ez a harmónia a polcon is testet ölt. Hasznát vehetjük a nappaliban és a dolgozószobában, de akár a konyhában is, ugyanis a receptkönyveknek sem kell rendszerezetlenül hánykolódnia!


Az ékszertartó

Mint tudjuk, az ördög a részletekben rejlik: fontos, hogy minden egyes apróságnak meglegyen a helye. Az Oliver Bonas ékszertartója gondoskodik róla, hogy legféltettebb ékszereink sose keveredjenek el a lakásban. Tökéletesen mutat majd az éjjeliszekrényen, de akár a nappali része is lehet.

Oliver Bonas

A konyhai rendszerező

A Joseph Joseph konyhai rendszerezőjét azoknak találták ki, akik már kialakítottak a szekrényeikben egyfajta tárolási rendszert, de azt szeretnék még jobbá tenni. A műanyag, lépcsős kialakítású rendszerező ugyanis abban segít, hogy átláthatóvá váljon, mi minden lapul a szekrényünkben: segítségével minden egyes befőttesüveg és konzervdoboz láthatóvá válik, így nem kell mindent áttúrnunk ahhoz, hogy megtaláljuk, amit keresünk.

Joseph Joseph

A tároló kosarak

A rendtartás egyik titka, hogy elegendő tárolónk legyen otthon. A Zan Artefacts szőtt kosarai többféle méretben és színben is elérhetőek, így könnyedén összeválogathatjuk belőlük a saját kombinációnkat. Ez a párban érkező kosár szett az apróságok tárolásában nyújt segítséget: a mérőszalag, a cellux, az elemek vagy épp a kulcscsomók elrejtésében, de a márka kínálatában találhatunk nagyobb holmik tárolására alkalmas méretű kosarakat is.

Zan Artefacts

A szemetes

Az egyik legfontosabb dolog a rendezett mindennapokhoz, hogy mindig tudjuk, mi az, amire már nincs szükségünk. A Luxe nikkelből készült szemetese ezt a célt szolgálja: elegáns megjelenésével minden egyes nap emlékeztetni fog minket arra, hogy a lehető leghamarabb váljunk meg a feleslegessé váló dolgoktól. Helyezzük bármelyik helyiségbe, nem fogjuk tudni nem észrevenni és ezáltal szem előtt tartani a funkcióját.

Luxe

A figyelmetekbe ajánljuk