grayscale photography of two crouching men

Végre választ kaphatsz minden rendezőtől a legfontosabb kérdésre

Mostanában minden rendezővel készült interjú tartalmaz egy kérdést. Most egy vicces kedvű programozó mesterséges intelligenciával megoldotta, hogy bárkinek feltehessük.


Mostanában nem készül úgy interjú nagy rendezővel az Egyesült Államokban, hogy az adott alkotó ne kapná meg a kötlező kérdést arról, hogy mit gondol a szuperhősfilmekről. Ez persze annak is köszönhető, hogy a szuperhősfilmek témája amolyan kulturális csatatérré vált. Ha valaki negatívan nyilatkozik róluk, rajongók hetekig dühösek és kattintanak minden kontentre, ami ebben a narratívában őket validálja.

Másik oldalon ott vannak persze a sznobok, akik mindig megtapsolják, ha egy híres rendező kutyázza a szuperhősfilmeket, vagy nem akar benne lenni és ettől éreznek elégtételt, többnyire nagyobb problémákat Hollywooddal kapcsolatban leegyszerűsítve egy darab zsánerre. Fordított esetben pedig megcserélődik a polaritás. A lényeg, hogy egy jó idézettel egy kellően híres rendezőtől szuperhősfilmes témában akár hónapokra képes tartalmat biztosítani, meg sok kattintást.

Éppen ezért számíthatunk rá, hogy a jövőben minden nagy rendező véleményét tudni fogjuk a szuperhősfilmekről. Egy vicces kedvű programozó viszont elébe ment a dolognak. Mesterséges intelligenciával működő kis chatbotjában elég megneveznünk a rendezőt, akinek a válaszára vágyunk, egy darab filmjét, és rögtön megkapjuk a válaszát a műfajt illetően.


A figyelmetekbe ajánljuk