Jay-Z és Kendrick Lamar.

A múlt hét vasárnap megrendezett Grammy a világ legnevesebb zenei díjátadója, ahol a hírességek leírhatatlanul drága holmikat viselnek, és ez természetesen igaz a luxus időmérőkre is. Ennek apropóján az alábbi cikkben 5 olyan világsztárt sorolunk fel, aki elképesztő óracsodát viselt a 65. Grammy-n.


Trevor Noah harmadszor volt a Grammy-gála házigazdája, a műsorvezető pedig rendesen kitett magáért, hiszen egy elképesztő óracsodát láthattunk a csuklóján: egészen pontosan egy ritka 18 karátos rózsaarany Patek Philippe Nautilus Ref. 5723/1R-001-et, melynek lünettája körül baguette gyémántokat figyelhetünk meg.

Sokak szerint a Patek Philippe az órák királya, nem véletlen, hogy a listánk második szereplőjének is egy ilyen időmérő díszítette a csuklóját. A márka legbonyolultabb karórája, a kétarcú Grandmaster Chime-et 2014-ben formálták át, és 2017-ben vált állandó részévé a márka kollekciójának.

Külön érdekesség, hogy a rapperlegenda, Jay-Z kifejezetten szeretheti ezt az ékszert, hiszen számos alkalommal viselte már, különböző díjátadókon.

Ez is érdekelhet: Nemcsak a pályán, hanem az óragyűjtésben is világklasszis – Cristiano Ronaldo 7 legdrágább időmérője

A legendás Pharell is tiszteletét tette a világ legnagyobb zenei csinnadrattáján, mondjuk ez nem is meglepő, hiszen kevés olyan producert tudnánk felsorolni, aki nála nagyobb hatással volt a globális popzenére az elmúlt 20 évben.

A Happy és Get Lucky énekese egy nem akármilyen időmérőt választott a Grammy alkalmából, nevezetesen egy mosolygó fejet ábrázoló Richard Mille RM 88 Smiley-val örvendeztette meg az órarajongókat.

Jay-Z-hez hasonlóan Pharell is szeretheti az ékszert, hiszen több alkalommal viselte azt, többek között egy kosármeccsen is.

Kendrick Lamar – aki a 2022-es LP-jéért, a Mr. Morale and the Big Steppersért a legjobb rap-album Grammy-díját nyerte el – egy Rolex Oyster Perpetual órát villantott.

Erről az időmérőről azt érdemes tudni, hogy ez indította el a türkiz számlapos őrületet, amely azt eredményezte, hogy egy időben konkrétan képtelenség volt hozzájutni ehhez az órához.

DJ Khaled

A népszerű producer/rapperről, DJ Khaledről régóta köztudott, hogy él-hal a Rolexekért, ez olyannyira igaz, hogy még a kisfiának is vett egyet, és az átadásról készített videó óriást ment a közösségi médiában. Az előbbiek tükrében meg sem lepődtünk, hogy a producer egy egészen extravagáns Rolex „Eye of the Tiger" Daytonában feszített a Grammy-n.

Forrás: Robb Report


A figyelmetekbe ajánljuk