sky faszom

5000 utas szállít majd a sugárhajtású repülő luxushotel

Még az Airbus A380-as is eltörpül mellette, és úgy tervezték, hogy hónapokig a levegőben maradjon. Bevásárlóközpontot, több éttermet és még úszómedencét is tartalmaz majd.


A szárazföldön a világ legnagyobb szállodája az MGM Grand Las Vegas, 6852 szobával egy épületben. Most képzeld el ugyanezt a pompát, de a felhőkben! Ez a Sky Cruise, a világ első nukleáris meghajtású repülő szállodája, amely 5000 utas szállítására képes.

20 nukleáris fúziós hajtóművel büszkélkedhet, és úgy tervezték, hogy a levegőben maradjon. Akik mindig is szerettek volna a felhők között élni, itt a lehetőség! A Sky Cruise úszó szállodát, a legluxusabb szállásokat és egy hatalmas rendezvénytermet is kínál majd.

Tartalmaz egy bevásárlóközpontot, sportközpontokat, úszómedencéket, éttermeket, mozikat, játszótereket és még sok mást. Tekintettel arra, hogy a vendégek nem napokat, hanem heteket töltenek itt, ezek kihagyhatatlanok. Az úszó szálloda a legkülönlegesebb helyszínt kínálja egy esküvő megrendezésére.

Három kilátóterasz vagy erkély áll rendelkezésre, ahol a vendégek különböző tevékenységeknek hódolhatnak, például csillaglesésnek, olyan természeti csodák bámulására, mint az Aurora Borealis, vagy egyszerűen csak élvezhetik a páratlan kilátást.

Egy kis atomreaktor korlátlan energiával látja el a Sky Hotelt. Húsz elektromos motor hajtja a pompás úszó szállodát, amely kizárólag tiszta nukleáris energiát használ, így a szén-dioxid-kibocsátás minimálisra csökken. Meglepő módon a szálloda nem hetekig vagy hónapokig, hanem évekig képes a levegőben maradni anélkül, hogy valaha is megérintené a földet.


A legmodernebb parancsnoki fedélzet mesterséges intelligencia segítségével előre jelzi a turbulenciát, és a zajszűrő technológiát utánzó rezgéscsillapító technológiával megelőzi azt.

(Forrás: LuxuryLaunches)

A figyelmetekbe ajánljuk