Öt tárgy, ami sikeresebbé teheti számunkra az évkezdést

A világ különböző tájain más-más szokásokkal köszöntik az új esztendőt. Spanyolországban tizenkét szőlőszemet esznek meg az emberek, mi, magyarok lencsét fogyasztunk, az olaszok pedig ablakukon kidobálva szabadulnak meg minden régi kacattól és ezzel együtt az elmúlt esztendőtől. Bár a szokások eltérőek, a cél minden esetben ugyanaz: legyen sikeresebb a következő évünk. És hogy milyen tárgyakkal segíthetjük saját magunknak 2021-ben? Mutatjuk!Egy óra, ami tökéletesen illik 2021-hez

Ha egy fiktív dobogóra felállíthatnánk az emberek újévi fogadalmait, szinte biztos, hogy a jobb időgazdálkodás elfoglalná az első három hely valamelyikét. Rohanó világunkban persze nem csoda, ha néha összecsapnak fejünk felett a hullámok, ám egy stílusos órával talán segíthetünk magunknak (és persze a környezetünknek). Ha pedig az idő jelzése mellett az esztétikai funkció is fontos számunkra, válasszuk a Jaeger-LeCoultre Reverso típusú óráját, mely 2021-ben ünnepli 90. születésnapját. A jeles alkalomból a márka piacra dobja a széria egyik legújabb verzióját, mely a Reverso Tribute Duoface Fagliano nevet viseli. Az óra különlegessége, hogy egyazon szerkezet egyszerre két számlapot mozgat, melyeket különböző időzónákra állíthatunk be. A bordó színű szíjhoz tökéletesen passzol a roséarany óraház, melyetet kiegészít az ezüstös számlap – szintén roséaranymutatókkal. A kerek évfordulót ünneplő Reverso limitált számban jelenik meg, mindösszesen 190 darab készül belőlük.

Kedvenc cikkeink a télre

Hamu és Gyémánt

Az újévre természetesen nosztalgiázva is felkészülhetünk: átgondolhatjuk, milyen jobb és rosszabb dolgok történtek velünk, esetleg elolvashatjuk kedvenc cikkeinket, amelyek kellő inspirációt adtak számunkra a hétköznapokhoz.

A Hamu és Gyémánt magazin téli lapszámából nem mindennapi kapcsolatokba láthatunk bele – megismerhetjük például a szupermodell Mihalik Enikő és ügynöke, a közösségi médiában egyre népszerűbb Kajdi Csaba történetét, de arra is választ kaphatunk, hogyan viszonyul személyes tárgyaihoz Babos Tímea, Jókuti András, Ott Anna, Szalóki Ági és Zacher Gábor.

A magazinból az is kiderül, hogyan legyünk időutazók, és hogy milyen szerepet töltenek be a gasztroképek a vásznon.

Egy vezeték nélküli fülhallgató, amivel kiszűrhetjük az előttünk álló év zajait

Egy világjárvánnyal teli évet követően, amikor szinte valamennyien otthonaink „fogságára" lettünk ítéltetve, jól esik a szabadban lenni, túrázni, sportolni. Utóbbihoz jól jöhet egy vezeték nélküli füles, amibe nem akadunk bele és ami tökéletesen kiszűri számunkra azokat a zajokat, amik megzavarnának minket. A Bose SoundSport Free terméke pont ilyen: tervezése során arra összpontosítottak készítői, hogy minden esetben a helyén maradjon, és kényelmes viseletet biztosítson. A SoundSport Free hasznos technológiai megoldások sorával rendelkezik, melyek a korábbinál sokkal kényelmesebbé tehetik az edzést: az átdolgozott elektronika jobb hangzást biztosít viselője számára, az antenna pozícióját pedig úgy határozták meg a tervezők, hogy a lehető legjobb bluetooth-jelerősséget tudja fogni. Használatához pedig nem is kell más, csak egyetlen alkalmazás, a Bose Connect.

  • Fejhallgató :3,12 cm (magasság) x 2,5 cm (szélesség) x 3 cm (mélység) (egyenként 9 g)
  • Tok: 3,75 cm (magasság) x 10 cm (szélesség) x 4,75 cm (mélység) (80 g)
  • Töltési idő: 2 óra
  • Akkumulátor üzemideje: 5 óra a teljes feltöltéshez

Egy aktatáska, ami egyszerűbbé teheti a következő évet

Bár azt gondolhatnánk, a koronavírus lelassította mindennapjainkat, ez valójában nem igaz. Sajnos életünk oly' mértékben gyorsult fel, hogy minden apró segítségre szükségünk van, hogy napjaink egyszerűbbek legyenek. Fontos többek között, hogy olyan táskánk legyen, amibe úgy tudjuk elhelyezni dolgainkat, hogy azokat szükség esetén könnyedén megtaláljuk. Az Ermenegildo Zegna aktatáskáján annyi zseb van, hogy szinte minden apróságnak jut külön hely, megspórolva magunknak az örök kérdést, hogy

„ma melyikbe tettem a lakáskulcsomat?"

Az Olaszországban készült kék, kavicsos textúrájú bőrtáska két első és egy oldalsó zsebbel, egy belső elválasztóval, valamint egy hátsó részen található rekesszel rendelkezik.

Ár: 531 000 Ft

Csak, hogy ne felejtsünk el semmit: végtelen határidőnapló

Népszerű újévi fogadalom, hogy a soron következő évben nem felejtünk el semmit. Ez persze működik is egy vagy akár két hétig, de megfelelő segítség nélkül vissza is térünk rossz szokásunkhoz. De vajon mi lehet az a bizonyos segítség? Nyilván nem kérhetjük meg egyik családtagunkat, esetleg barátainkat arra, hogy emlékeztessenek minket saját tennivalóinkra. Egy határidőnaplóba viszont minden fontosabb, előttünk álló eseményt feljegyezhetünk, főleg, ha az a napló végtelen. A Poket Egy év – végtelen én nevet viselő füzete azért született, hogy azokra a lehetőségekre emlékeztessen minket, amik bennünk rejlenek – illetve azokra, amiket máskülönben elfelejtenénk. Ez a határidőnapló igazi inspiráció a zűrös, hangos mindennapokban.

Ár: 1500 Ft

A figyelmetekbe ajánljuk