Öt különleges ajándékötlet anyák napjára

Május első vasárnapján az édesanyákat és nagymamákat ünnepeljük. Ilyenkor minden virágokba borul, a kicsik versekkel és rajzokkal, míg mi, felnőttek általában valami különlegessel – leginkább valami szívhez szólóval – próbáljuk boldoggá tenni életünk egyik legfontosabb szereplőjét. De mi történik akkor, ha épp nincs ihletünk a tökéletes ajándékhoz? Olyankor sem kell aggódni, hiszen cikkünk pont ezt a problémát hivatott megoldani. Mutatunk is öt különleges anyák napi ajándékot!


A Versace selyemköntöse

Amara

Pihenés – talán ebből jut a legkevesebb az édesanyák számára gyermekeik megszületése és felnőtté válása között. Ezért sem meglepő, hogy már kirepülve az otthoni fészekből, próbáljuk őket valami pihentetővel meglepni. Egy utazás, egy könyv, esetleg egy relaxációs csomag mindig jól jön, de választhatunk valami sokkal szebbet is. Itt van példának a Versace Home Le Jardin nevet viselő selyemköntöse, amit szinte biztos, hogy minden édesanya örömmel viselne. A luxusmárka terméke 100%-ban selyemből készült, könnyedén tisztítható, színekben pedig megtalálhatjuk rajta a konszernt jellemző bézst, pinket, aranysárgát és kéket.

Ár: 651 000 Ft

BomoArt fotóalbum

A másik kedvenc ajándéktípus, amivel ilyenkor rendszeresen meglepjük anyukáinkat, az emlékek kategóriába esik. Egy bekeretezett gyerekkori rajz, egy régi fotó vagy akár egy egész fotóalbum kiváló ajándék lehet. Utóbbi esetében akár a BomoArt termékét is választhatjuk, ami egy félbőr kötéssel készült valóságos emlékgyűjtő. A fotóalbum 60, illetve 100 oldalas kiadásban érhető el, krém- és feketeszínű lapjain egyaránt elférnek a kisebb és nagyobb képek. Az album összesen négy méretben érhető el. A fotóalbumokat fotósarokkal, fotóspray-el, vagy duplaoldalú ragasztóval érdemes használni.

Ár: 9130 Ft

A La Mer szemkörnyékápolója

Instagram/lamer

Bár édesanyáink számunkra kortalanok, ezt a legtöbbször hiába mondjuk nekik, így eljöhet az a pillanat, amikor kozmetikai szerekkel kell őket meglepnünk anyák napján. A La Mer szemkörnyékápolójának például biztos örülnének szeretett anyukáink, már csak azért is, mert ez a termék – a leírása szerint – képes arra, hogy 21 nap alatt eltüntesse a szem alatt található sötétebb foltokat. Továbbá a teakoncentrátum, valamint az antioxidánsokkal ellátott, rendkívül hatékony ápolóformula megakadályozza a bőr károsodását, mielőtt még bekövetkezhetne.

Ár: 72 000 Ft

Aminek nem lehet nemet mondani – bonbonválogatás

demeterchocolate.com

Igazi örök klasszikus, aminek – akármennyire is szeretnénk olykor – nem lehet ellenállni. Ez a csokoládé, ami bonbon „köntösbe" öltöztetve még csalogatóbb. A Demeter Chocolate válogatása például tökéletes ajándék lehet anyák napjára, az egyedi üdvözlő kártyával ellátott termékbe ugyanis a legfinomabb ízek kerültek bele: kék áfonya, sajttorta és sós karamella, mindezek fehér-, tej- és étcsoki mázzal ellátva.

Ár: 2 850 Ft

Elysian kendő

Elysian

Vajon melyik az a ruhadarab, amit korunk előrehaladtával kezdünk el egyre jobban preferálni? Ilyen ez a kendő, ami szintén kellemes ajándék lehet anyák napjára, főleg, ha az Elysian termékét választjuk. A Miss May Patience nevet viselő sálon a dizájner saját kézzel készített, virágos rajzai találhatóak meg.

Ár: 11 900 Ft

A figyelmetekbe ajánljuk